Villanybojler garancia karc esetén?
Figyelt kérdés
nemrég vettem egy bojlert és a beszerelés előtti napokban csak kivetetem a dobozából h szokja a szobahőmérsékltet de csak félig vettem le róla a fóliazacskót, amikor teljesen letoltam, láttam meg egy jó 20 cm-es karcolást rajta, olyan mélységgel h picit megakad benne a köröm is azon felül h vizuálisan is szembeötlik
erre adnak garanciát? kicserélik? ki kell cserélniük?
70eFt-ért azért elvvárnám h ne legyen középenmeghúzva.. aztán majd szépen idővel pattogna szét a festék lefelé me g rozsdálna? ..
nem voltam ott vásárlásnál, én pl tuti kibontattam volna a helyszínen.. de ami történt megtörtént..
2016. okt. 22. 22:05
11/11 Rutinpók válasza:
milyen mély és mekkora a karcolás ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!