Vettem egy CANDY AQUA1142D1 elöltöltős mosógépet, de a beszerelés miatt vannak kétségeim. Tudna segíteni valaki?
Bizonyos gépeknél 2 csavar tartja a dobot hogy ne mozogjon szállítás közben, el kell távolitani beszereléskor. Van amelyikben nem is csavar van hanem valami pöcök vagy rudacska.
Ha azt irja hogy ki kell szedni akkor természetesen szedd ki, ha nem szeded ki le fogja tépni a dob az első nehezebb centrifugálásnál.
https://www.youtube.com/watch?v=iXr5nVLcPH0
Az a ket csavar rogziti a dobot a szallitasnal.
Ha nem veszed ki oket akkor fuccs a garinak is, a mosogep meghibasodhat a razkodastol.
Sajnos videot a Candy "shipping bolt"-jaival nem talaltam, de a lenyeg latszik a videoban, annak hatul vannak a rogzito csapok, neked meg a tetejen.
Nemcsak jobb kiszedni hanem kötelező.
Igen, első próbára ugy tűnik forog a dob rendesen, de fogadom ruha nélkül próbáltad vagy kevés ruhával és nem adott excentrikusságot.
Igen, ruha nélkül próbáltam.
Azért elképesztő, hogy azóta több emberrel is beszéltem erről, és másoknak is vannak hasonló élményei szerelőkkel. Volt, aki azt mesélte, az ő gépe károsodott is, mert a szerelő nem szedte le, amit le kellett volna.
Én ezt megúsztam, köszönet még egyszer minden válaszért.
A mai szerelok u.n. kenyszerszerelok. Valami mas szakmabol jottek mert leepites volt stb, aztan menet kozben megtanultak ezt azt. A viz szereles az amit mindenki el tud sajatitani jol-rosszul :-D
Szivesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!