Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Vettem egy CANDY AQUA1142D1...

Vettem egy CANDY AQUA1142D1 elöltöltős mosógépet, de a beszerelés miatt vannak kétségeim. Tudna segíteni valaki?

Figyelt kérdés
Vettem egy CANDY AQUA1142D1 Elöltöltős mosógépet, amit szerelővel köttettem be, mert a bekötés helyét ki kellett építeni. Az üzembehelyezési tájékoztató szerint le kellett volna csavarozni a tetejét, és kivenni két rögzítőcsavart, ami a benne lévő súlyba fúródik. A szerelő szerint ez marhaság, és nem vette ki a rögzítőcsavarokat, mert szerinte akkor zörögni fog. Kipróbáltam a gépet, minden rendben ment, de azért idegesít, jó lesz-e így. Van valakinek erről tapasztalata vagy esetleg ért a candy mosógépekhez?

2016. szept. 22. 07:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyos gépeknél 2 csavar tartja a dobot hogy ne mozogjon szállítás közben, el kell távolitani beszereléskor. Van amelyikben nem is csavar van hanem valami pöcök vagy rudacska.

Ha azt irja hogy ki kell szedni akkor természetesen szedd ki, ha nem szeded ki le fogja tépni a dob az első nehezebb centrifugálásnál.

2016. szept. 22. 07:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja és a szerelő hülye, a nehezéket 2 bazi nagy rugó tartja, nem zörög hanem szépen egyensulyozik a rugókon. Sőt akkor fog zörögni az egész gép amikor eltalál egy excentrikus poziciót a ruhák elhelyezkedése során.
2016. szept. 22. 07:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

https://www.youtube.com/watch?v=iXr5nVLcPH0

Az a ket csavar rogziti a dobot a szallitasnal.

Ha nem veszed ki oket akkor fuccs a garinak is, a mosogep meghibasodhat a razkodastol.

Sajnos videot a Candy "shipping bolt"-jaival nem talaltam, de a lenyeg latszik a videoban, annak hatul vannak a rogzito csapok, neked meg a tetejen.

2016. szept. 22. 16:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat és a youtube videót. Fel is hívtam a szerelőt, hogy jöjjön vissza, és fejezze be, amit lekezdett. Holnap reggel megcsinálja... (A dob egyébként forog benne rendesen, lehet vele mosni, de egyetértek, hogy ha a leírás szerint ki kellene venni a csavarokat, akkor jobb kivenni.)
2016. szept. 23. 10:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Nemcsak jobb kiszedni hanem kötelező.

Igen, első próbára ugy tűnik forog a dob rendesen, de fogadom ruha nélkül próbáltad vagy kevés ruhával és nem adott excentrikusságot.

2016. szept. 24. 07:44
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen, ruha nélkül próbáltam.

Azért elképesztő, hogy azóta több emberrel is beszéltem erről, és másoknak is vannak hasonló élményei szerelőkkel. Volt, aki azt mesélte, az ő gépe károsodott is, mert a szerelő nem szedte le, amit le kellett volna.

Én ezt megúsztam, köszönet még egyszer minden válaszért.

2016. szept. 26. 10:19
 7/8 anonim ***** válasza:

A mai szerelok u.n. kenyszerszerelok. Valami mas szakmabol jottek mert leepites volt stb, aztan menet kozben megtanultak ezt azt. A viz szereles az amit mindenki el tud sajatitani jol-rosszul :-D

Szivesen!

2016. szept. 26. 18:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez minimosógép? Bevált?
2017. jún. 13. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!