Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért nem jó illatúak a ruhák?

Szabó Petra25 kérdése:

Miért nem jó illatúak a ruhák?

Figyelt kérdés
Próbáltam lenort, silant, persil, ariel kapszulát, átmostam 90 fokon ecettel a gépet, trisoval, domestosos vízzel, kisikáltam a mosószer adagolót, a helyét is ameddig elért a kezem. Elől alul a kis szűrőből is kiengedtem a vizet kisikáltam. Lefolyik az öblítő, nem marad a tartályban. Elöltöltős daewoo. Csillog-villog nem büdös a gép, csak nincs frissen mosott jó illata a ruháknak. Kezdek ideggörcsöt kapni...Valami tippet mondjatok légyszíves !!!

2016. szept. 28. 10:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy régi Hajdu Energomatom van, gondoltam ez strapabíró típus, ezért fél liter hipót tettem a dobba és 90 fokos mosást indítottam el. Utána alapos öblítés többször. Utána frissen mosott illatúak voltak a ruhák. De azt nem tudom hogy a "finomabb műszer" gyártású mosógépeket szabad-e így hipózni, főleg 90 fokon.
2016. szept. 28. 10:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Pontosítom az 1. válaszom nehogy valaki félre értse. A mosógép hipózását ruha nélkül végeztem. Majd többszöri öblítés után következhetett a ruhák mosása.
2016. szept. 28. 20:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekünk egy 5 éves felültöltős Zanussink van, én már mindent csinálta vele, ecetezés, vízkőoldó, domestos, és semmi nem volt jó. Nem volt büdös egyáltalán a gép, sőt inkább olyan új gép szaga volt, de nem voltak illatosak a ruhák. Míg nem kaptam egy tippet, na azóta, illatozik minden, ruha, gép, lakás. :) Ariel kapszula minden mosáshoz, és Silan fehér öblítő, de nem az új mandulás, hanem a hagyományos fehér. Másodikon lakunk, a szomszédok meg a járókelők fölkiabálan, hogy mivel mosok, mert valami isteni illat terjeng a környéken. :)
2016. szept. 29. 15:13
 4/4 anonim válasza:
Nekem sem használt semmi.Aztán elromlott a mosómasa és jött egy új.Ez nagyon intelligens,visszapofázik(ha picivel több a ruha,rámszól és nem indítja a progit).Cserébe viszont van a végén egy úgynevezett fluff rész.Egy percen át langyos levegőt fúj a ruhákra.Azóta isteni az illata minden ruhának,és hamarabb is száradnak.
2016. okt. 21. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!