Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Segítség büdös a mosógépem?

Segítség büdös a mosógépem?

Figyelt kérdés
5 éves Whirpool mosógépemmel lassan fél éve kínlódok. Poshadt és büdös a mosóvíz. Kaptam tanácsokat, tisztítómosást csináltam 1 liter ecettel 95 fokon többször is, majd kipróbáltam az 1 liter ecet plusz egy csomag szódabikarbóna kombóját is szintén 95 fokon, sajnos nem segített. Vásároltam üzletben mosógép fertőtlenítő és szagtalanító szert, az sem segített. A mosógép látszatra gyönyörűen tiszta, a mosószertartó is. A mosószert egyébként mindíg a dobba töltöm,ezt is váltottam, jelenleg folyékony Ariel mosószert használok, és Lenor öblítőt, amit vízzel higítok, a mosószert is szabályosan adagolom. Sajnos mégsincs mosás után illata a ruháknak, csupán sejtelmesen érződik, fél napi száradás után teljesen elillan, és kissé kellemetlen, áporodott szaga lesz a ruháknak. Hozzáteszem a fehér ruháknak is., nem csak a törölközőknek és a szines ruháknak. A bejövő vízcső és a kimenő vízcső tiszta, a kimenő víz a kádba folyik. A mosógép tetejét mindíg nyitva hagyom, mosás után a bent maradó vizet mindíg leengedem. Mit tehetek még ?
2016. máj. 14. 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Trisóval mosd át magas hőfokon.
2016. máj. 14. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Itt van még pár dolog ami hasznos lehet.

[link]

2016. máj. 14. 17:19
 3/4 Salx Narval ***** válasza:
A szivattyú szűrőházát is kitisztítottátok? Ez általában a gép alján található. Sajnos, ha ennyi forróvizes mosás és fertőtlenítés után is büdös akkor vagy becsúszott valami a dob alá és ott oszladozik, vagy a csőrendszer régi és eleve büdös víz folyik a gépbe, ez utóbbi könnyen ellenőrizhető. Ha a dob alá került valami akkor az üres mosógépnek is kellemetlen szaga van ez esetben érdemes szerelőt hívni mert nem valószínű, hogy szétszedés nélkül kipiszkálható.
2016. máj. 15. 06:34
 4/4 anonim válasza:
a miénknek is fura szaga szokott lenni. Mosás után azt a részt kiveszem, ahová önteni kell a szert, öblítőt és leöblítem vízzel, megdörzsölöm szivaccsal is. Megvárom, hogy megszáradjon, visszateszem és jobb a helyzet!
2016. máj. 27. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!