Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Büdös a mosógépem dobja....

Büdös a mosógépem dobja. Járt, már így valaki?

Figyelt kérdés

kb 4 éves a gép elöltöltős.

Soha nem mosok 95'C-on, de kipróbáltam 3 napja.

Aztán észrevettem, hogy a dob erősen büdös, állott víz és penész "keveréke" szagú, ami nem is szűnt meg azóta sem. A gépben nem maradt benn víz, mert kiengedtem alúl és kb 1 dl folyt csak ki.

Ma domestos, ecetes mosás 40'C stb és nem tűnik el a szag.

Mitől lehet ez a főző mosástól? Mit csináljak mossam át 95'C-on ecettel?

2010. jan. 26. 21:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
huhh, nem jutott át valami ruha a dobon túl?
2010. jan. 26. 22:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Megoldást nem tudok rá, az enyém is volt ilyen, de az ecetes mosást 95 fokon nem javaslom, mert én megcsináltam és semmit nem ért. Elkezdtem nem a tartályba önteni a folyékony mosószert, hanem be a ruhák közé és valahogy megszűnt a szag egy idő után...lehet, h véletlen, de az is lehet, hogy ettől. Most nem büdi- egyelőre.
2010. jan. 26. 22:12
 3/11 anonim válasza:
Nekünk volt ilyen, egy zokni volt be esve a dob alá
2010. jan. 26. 22:15
 4/11 anonim ***** válasza:

jó büdös zokni lehetett :D

Én csak az ecetes kimosást tudom.

2010. jan. 26. 22:27
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Hogy nézzem meg a dob alatt van-e valami?

2010. jan. 26. 22:29
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem 2 dolog lehetséges. Az egyik a már korábban említett dobon kívülre került ruhadarab, a másik, hogy a mosógépbe épített (vagy az azon kívül levő) bűzelzáró felakadt valamiért. Emiatt a csatornahálózatból visszaáramlanak a szagok. Mivel a szagok a különböző házilagos megoldások ellenére is visszatérnek én a másodikra tippelnék. A külső elzárót magad vagy a férjed is ellenőrizheti a belsőhöz inkább mosógépszerelőt ajánlok (egyúttal megnézheti azt is, hogy nem e kiszökött valami a dobból)

Laci

2010. jan. 27. 13:28
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet!

Haza jön a férjem megnézetem vele!

Mégegyszer köszi!!

2010. jan. 27. 14:51
 8/11 anonim válasza:

Szia!

Ezt mintha én írtam volna, most keresem mi baja lehet az enyémnek. 95 fokos ecetes átmosás után ugyanez a problémám van vele, dohos szagú a dob belseje. Megírnád végül mi volt vele a baj? Kezdek begolyózni tőle.

Előre is köszi!

2010. júl. 4. 09:30
 9/11 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen rájöttem mitöl volt büdi!

Maga a főzőprogi!

Soha nem használom a 95'-ot csak, akkor használtam, aztán büdi lett!

A magas hőfok mindent felszed, kiáztat ami a lefolyóban van és az bűzlik!

4X mostam át 30'-on ecetes vízzel és szellőztettem, a mosószer tartályt és a gépajtót nyitva hagytam!

El is múlt a szag 3-4 nap alatt!

Azóta sem büdös, de nem is mosok 95'-on!

2010. júl. 4. 18:57
 10/11 anonim válasza:

Szia!

Köszi a választ! Én sem mostam ezelőtt 95 fokon és most nagyon idegesít a dolog, mert babaruhákat akarok szülés előtt mosni benne, ezért is volt a tisztító mosás, de így nem szívesen tenném bele őket. A párom megnézte, bele nem esett semmi. Azóta már mostam vele pár adagot de a szag nem akar múlni. :-( Lehet ennek más baja van. Vagy alacsony hőfokon kellene még egyszer ecettel átmosni?

Köszönöm, hogy válaszoltál!

2010. júl. 5. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!