Büdös a mosógépem dobja. Járt, már így valaki?
kb 4 éves a gép elöltöltős.
Soha nem mosok 95'C-on, de kipróbáltam 3 napja.
Aztán észrevettem, hogy a dob erősen büdös, állott víz és penész "keveréke" szagú, ami nem is szűnt meg azóta sem. A gépben nem maradt benn víz, mert kiengedtem alúl és kb 1 dl folyt csak ki.
Ma domestos, ecetes mosás 40'C stb és nem tűnik el a szag.
Mitől lehet ez a főző mosástól? Mit csináljak mossam át 95'C-on ecettel?
jó büdös zokni lehetett :D
Én csak az ecetes kimosást tudom.
Köszi a válaszokat!
Hogy nézzem meg a dob alatt van-e valami?
Szia!
Szerintem 2 dolog lehetséges. Az egyik a már korábban említett dobon kívülre került ruhadarab, a másik, hogy a mosógépbe épített (vagy az azon kívül levő) bűzelzáró felakadt valamiért. Emiatt a csatornahálózatból visszaáramlanak a szagok. Mivel a szagok a különböző házilagos megoldások ellenére is visszatérnek én a másodikra tippelnék. A külső elzárót magad vagy a férjed is ellenőrizheti a belsőhöz inkább mosógépszerelőt ajánlok (egyúttal megnézheti azt is, hogy nem e kiszökött valami a dobból)
Laci
Köszi a tippet!
Haza jön a férjem megnézetem vele!
Mégegyszer köszi!!
Szia!
Ezt mintha én írtam volna, most keresem mi baja lehet az enyémnek. 95 fokos ecetes átmosás után ugyanez a problémám van vele, dohos szagú a dob belseje. Megírnád végül mi volt vele a baj? Kezdek begolyózni tőle.
Előre is köszi!
Szia!
Igen rájöttem mitöl volt büdi!
Maga a főzőprogi!
Soha nem használom a 95'-ot csak, akkor használtam, aztán büdi lett!
A magas hőfok mindent felszed, kiáztat ami a lefolyóban van és az bűzlik!
4X mostam át 30'-on ecetes vízzel és szellőztettem, a mosószer tartályt és a gépajtót nyitva hagytam!
El is múlt a szag 3-4 nap alatt!
Azóta sem büdös, de nem is mosok 95'-on!
Szia!
Köszi a választ! Én sem mostam ezelőtt 95 fokon és most nagyon idegesít a dolog, mert babaruhákat akarok szülés előtt mosni benne, ezért is volt a tisztító mosás, de így nem szívesen tenném bele őket. A párom megnézte, bele nem esett semmi. Azóta már mostam vele pár adagot de a szag nem akar múlni. :-( Lehet ennek más baja van. Vagy alacsony hőfokon kellene még egyszer ecettel átmosni?
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!