Honnan lehet tudni, hogy elöregedett egy panellakás elektromos hálózata, és hogy kigyulladt a vezeték a falban?
Panellakásban lakom, ami néhány éve panelprogramon esett át, de a vezetékeket a falban nem cserélték ki, honnan tudhatom, hogy megfelelő állapotúak-e?
És ha kigyullad a vezeték a falban, azt hogyan veszem észre, vagy észre sem lehet venni, csak ha már lángol valamelyik elektromos eszköz a lakásban?
Ha kicseréltetem a vezetékeket, akkor biztonságban vagyok, vagy az egész ház összes vezetékét ki kellene cserélni ahhoz, hogy ne legyen probléma (én nem használok nagy fogyasztású eszközöket, legfeljebb a mosógépet, de nagyon sok szomszédnál van pl. légkondi is, amit nem biztos, hogy elbír a régi hálózat, nekik is vezetéket kéne cserélniük)?
"A másikat meg pláne. :D"
Na ne gondold hogy én lehettem az egyetlen aki ilyet csinált.
" Villamos mérnök vagyok" = okoskodó idióta aki egy csavart sem tud betekerni és fingja nincs semmiről.
/tisztelet a nagyon ritka kivételnek/
ÉS valamiért mindegyik smucig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!