Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Honnan lehet tudni, hogy...

Honnan lehet tudni, hogy elöregedett egy panellakás elektromos hálózata, és hogy kigyulladt a vezeték a falban?

Figyelt kérdés

Panellakásban lakom, ami néhány éve panelprogramon esett át, de a vezetékeket a falban nem cserélték ki, honnan tudhatom, hogy megfelelő állapotúak-e?

És ha kigyullad a vezeték a falban, azt hogyan veszem észre, vagy észre sem lehet venni, csak ha már lángol valamelyik elektromos eszköz a lakásban?

Ha kicseréltetem a vezetékeket, akkor biztonságban vagyok, vagy az egész ház összes vezetékét ki kellene cserélni ahhoz, hogy ne legyen probléma (én nem használok nagy fogyasztású eszközöket, legfeljebb a mosógépet, de nagyon sok szomszédnál van pl. légkondi is, amit nem biztos, hogy elbír a régi hálózat, nekik is vezetéket kéne cserélniük)?

2016. márc. 4. 20:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"A másikat meg pláne. :D"

Na ne gondold hogy én lehettem az egyetlen aki ilyet csinált.

2017. júl. 12. 20:32
 12/14 anonim válasza:
25%

" Villamos mérnök vagyok" = okoskodó idióta aki egy csavart sem tud betekerni és fingja nincs semmiről.

/tisztelet a nagyon ritka kivételnek/

ÉS valamiért mindegyik smucig...

2019. jún. 10. 18:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Nagy marhaság ilyent mondani. Hentes, varrónő, földrajztanár és villamosmérnök egyaránt van pocsék és kiváló is. Tán a szőlő savanya?
2019. jún. 10. 21:30
 14/14 anonim ***** válasza:
54%
Hát a hiedelmekkel ellentétben villamosmérnökin rendkivul sok gyakorlati óra van és nem lehet azok nélkül megcsinálni ott pedig szigor van, ellenorzes, dokumentacio keszites stb.... Szoval nem, nem elmélet az egész elég sok gyakorlat is van ahol konkrét szereléseket kell kivitelezni mérni stb. Automatikan sok gepeszeti ismeret is van....
2022. nov. 23. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!