Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Az edigitalnál rendeltem...

Az edigitalnál rendeltem vmit, bolti átvételt kértem, ha ott megnézem a terméket és nem tetszik, elállhatok a vásárlástól ott helyben?

Figyelt kérdés

Nem ez a célom, remélem jó lesz a termék, de olyasmi, amit jó lett volna élőben látni.

A városomban, sőt a környező megyékben egyáltalán nem lehet kapni.

Csak Pesten és Székesfehérváron, én meg a keleti országrészben lakom.

Szóval megrendeltem, bolti átvétellel, hogy ne fizessem ki előre.

Az e-mailben az van, hogy majd az Expressz pulthoz álljak, ott is ki lehet bontani, és megtekinteni a terméket, mielőtt kifizetem?

Mert ha futár hozná, akkor nem bonthatnám és próbálhatnám ki, míg ki nem fizetem.

2015. dec. 19. 12:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A #6 válaszoló a hatályos magyar jogszabályokkal ellentétes dolgot állít tényként. Amikor erre, és a saját képességeinek korlátaira felhívtam a figyelmét, kitöröltette.

Szóval a válasza alkalmas a kérdező megtévesztésére.

Mivel ebben a válaszomban nem neveztem meg, ezt már nincs joga kitöröltetni.

2015. dec. 19. 19:51
 12/14 anonim ***** válasza:

Még annyit, hogy a törvény szövege akkor sem bakfitty, ha ő privátban ezt állítja.

A számolatlan darab "nyeenyeeenyenyenye" tartalmú privátjának értelmezésében ez úton szeretném a többiek segítségét kérni, hátha velem van a baj.

2015. dec. 19. 19:53
 13/14 anonim ***** válasza:
A 9. válaszban szereplő d pont természetesen hasznos pontosítás, bár ha a kérdésben említett termék nem azokba a kategóriákba tartozik, akkor jelen esetben nincs jelentősége.
2015. dec. 19. 20:14
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Jöttünk-mentünk a városban, és egy olyan helyen találtuk meg a terméket, ahol nem is gondoltuk volna, ráadásul olcsóbban, mint ahogy az edigitaltól megrendeltem.

Így volt lehetőségünk megnézni, és meg is vettük.

A rendelést pedig neten lemondtam.

Szerdára írták a szállítást, ami a szentese előtti utolsó munkanap, azaz vagy ideér, vagy nem.

Így pedig ma már ki is próbáltuk itthon.

2015. dec. 20. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!