Az edigitalnál rendeltem vmit, bolti átvételt kértem, ha ott megnézem a terméket és nem tetszik, elállhatok a vásárlástól ott helyben?
Nem ez a célom, remélem jó lesz a termék, de olyasmi, amit jó lett volna élőben látni.
A városomban, sőt a környező megyékben egyáltalán nem lehet kapni.
Csak Pesten és Székesfehérváron, én meg a keleti országrészben lakom.
Szóval megrendeltem, bolti átvétellel, hogy ne fizessem ki előre.
Az e-mailben az van, hogy majd az Expressz pulthoz álljak, ott is ki lehet bontani, és megtekinteni a terméket, mielőtt kifizetem?
Mert ha futár hozná, akkor nem bonthatnám és próbálhatnám ki, míg ki nem fizetem.
A #6 válaszoló a hatályos magyar jogszabályokkal ellentétes dolgot állít tényként. Amikor erre, és a saját képességeinek korlátaira felhívtam a figyelmét, kitöröltette.
Szóval a válasza alkalmas a kérdező megtévesztésére.
Mivel ebben a válaszomban nem neveztem meg, ezt már nincs joga kitöröltetni.
Még annyit, hogy a törvény szövege akkor sem bakfitty, ha ő privátban ezt állítja.
A számolatlan darab "nyeenyeeenyenyenye" tartalmú privátjának értelmezésében ez úton szeretném a többiek segítségét kérni, hátha velem van a baj.
Köszönöm a válaszokat.
Jöttünk-mentünk a városban, és egy olyan helyen találtuk meg a terméket, ahol nem is gondoltuk volna, ráadásul olcsóbban, mint ahogy az edigitaltól megrendeltem.
Így volt lehetőségünk megnézni, és meg is vettük.
A rendelést pedig neten lemondtam.
Szerdára írták a szállítást, ami a szentese előtti utolsó munkanap, azaz vagy ideér, vagy nem.
Így pedig ma már ki is próbáltuk itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!