Mosogatógépből kivett poharak, miért opálosak, tiszta homály az egész. Szerintetek mi az oka?
a fentiekben én is tájékozatlan voltam: létezik más, hazai gyártású mosogatógép öblítőszer akár ami 3-asfokozaton is (max4) foltmentesen szárítja a legkényesebb poharakat is - bármilyen mosogatógépben
mindig azt hittem a Finish a legjobb- tévedtem . Az Emag is forgalmazza a tabletta mindegy milyen a fenti, magyar öblítő öblítő minősége, adagolása és a vízlágyítás a fontos 4-es fokozatú öblítést ajánlanak de néhány poháron letörölhető fátyol maradt ergo sok az öblítő a 3-as jobb. érdemes a cégnél körülnézni:
Brilliance Zrt.
1211 Budapest, Szinesfém u. 23/1.
+36 1 425 2726
brilliance@brilliance.hu
a megoldás Fél tabletta (Finish vagy akármilyenből a legolcsóbb és 65 fokon (rövid 1órás) vagy auto 35-65 mosogatás vagy eco extra szárítás nélkül nálunk a víz 26 német keménységi fokú ,de a sót úgy állítottam be mintha 35 keménységű lenne így még csillogóbbak a poharak.
ha matt olyan mintha homokfúvott üveg lenne - sajnos sok az 1 tabletta a kevés vízhez. Nekünk Bosch 13 terítékes van és a fél tabletta vált be + a brilliance gépi - magyar öblítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!