Háztartási varrógépnek mit ajánlanátok? Singer 1507 ill singer 1409? (Ár-érték arányban ezt a 2 modellt találtam egész kedvező áron egy interneteswebárúházban)
Nadrág felhajtás (vastagabb anyaggal is p.: farmer, kord), gyerekeknek kreatívkodás pl.: takaró, ágynemű, játék, esetleg függöny varrás ill egyéb kisebb háztartási javítási feladatok; körübelül ilyen célokra kellene egy varrógép.
Mikor el kezdtem nézelődni, elképedtem az áraktól.
Nem szeretnék valami műanyag vacak gépet ami éppen hogy kibírja a garanciális időt aztán kuka, viszont 50ezreket sem szívesen adnék ki egy gépre. Találtam egy webáruházat ahol jelentősen kedvezőbbek az árak.
A 1507 22.800FT a 1409 meg 27200Ft.
Még soha nem használtam varrógépet, szóval valami kezdőbarát modellt keresek megfizethető áron, van valakinek ezekkel a modellekkel tapasztalata? esetleg tud valaki ajánlani más modellt/ márkát kezdő gépnek?
Valaki ezt írta egy kreatív bloggban: "Ezek az igazan fontosak alap dolgok varrasahoz; Legyen benne sima oltes allithato meretben, cikkcakkoltes, szego szeru oltes, gomblyukazo, legyen lampaja, visszvarras gomb, kallantyu legyen rajta, ne legyen kicsi, mert nagyobb anyag akkor alig fer ra. Cikkcakk is allithato meretu legyen."
A CIKK-CAKK ÁLLÍTHATÓSÁGÁRÓL NEM TALÁLTAM LEÍRÁST EGYIK MODELLNÉL SEM... Az összes többi funkció elvileg megvan mindkettőnél. Minden mielőbbi hozzászólást előre is köszönök. (gyorsan kell döntenem mert szinte naponta változnak az árak ezen a honlapon is, pl.: tegnap még drágább volt a 1409-nél a 1507)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!