Mi a pi. Csináljak a hűtővel, ha egyszerűen büdös és szerelők is nézték és aztmondják jól működik de nemtudni miért büdös?
hihetetlen, több szerelőnek mutattuk.... beko hűtőröl van szó
tökéletesen működik, de egyszerűen dögszagú,és kilett bonta és meglett nézve a hátulja is hogy tiszta e sszűrő vagy egér van e benne, de nincsen... még a szerelők sem tudják mi a baja!na most mit tegyünk?adjam el?de kiveszi meg büdösen?és kinek adjam el?természetesen leirnám hogy büdös nagyon, de kivan hipózva... mehelyst bedugom rögtön büdös lessz. amugy 4 hónapos, és garanciás de nemfogalakoznak vele ,mert állitólag jó!!!!!!!!!!!!!!nem csak én érzem a szagát.
Adj neki egy kicsivel több áramot mint 230V úgy nem lesz jó és elvileg vissza kéne venniük.. :)
Bár nem tudom ,hogy hűtőknél ,hogy működik ez a dolog de kisebb műszaki cikkeknél úgy hallottam ,hogy működik.
Csak akkor van gond ha kiküldenek szerelőt, vagy visszaviszed a boltba és azt mondják ,hogy elküldik megnézetni és akkor nehogy az legyen ,hogy azt monják ,hogy villámcsapás miatt ment tönkre..:D
Még nem csináltam ilyet ezért ez csak egy ötlet garanciát nem vállalok érte! :)
Lehet venni szilikon spray-t fújd le avval belülről hátha segít.
Szerintem a fagyasztás hatásfokát nem rontja nagyon ez a bevonat mert vékonyan kell befújni.
e-csak egy ötlet
ui:e
Szedjél ki belőle mindent. Polcokat, tartókat , fiókokat. Olvaszd ki, ha jeges. Mosd ki meleg ecetes vízzel Hagyd kiszáradni.
A szag az milyen jellegű? Mert a büdösnek is van jellege....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!