Vettem egy INDESIT WIDXL 86 tipusu száritós mosogépet, és nincs hozzá magyarnyelvü leirés. Már néztem mindenhol és egyszerüen nem találok. Megtudná valaki irni, hogy hol találom?
Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 16:03
1/4 anonim válasza:
az üzletben érdeklődj ahol vetted, (elvileg NEM lehet forgalomba hozni műszaki terméket magyar nyelvű használati nélkül!) vagy a vevőszolgálatukon.
3/4 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy ausztriában vettem,és nem volt hozzá magyar leirés.Minden nyelv megvan csak a magyar nincs.
2009. dec. 9. 16:57
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de már elröl az oldalról is várom,hogy küldjenek nekem magyar leirást emailben.
2009. dec. 9. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!