Mosogatógéphez milyen öblítő, só, tabletta szükséges?
Most vettünk mosogatógépet, így teljesen tapasztalatlan vagyok a témában.
Kaptunk ajándékba Somat Gold 3az 1-ben tablettát, amire az van írva, hogy: "Amennyiben a víz keménysége nem éri el a 21 °dH értéket (német vízkeménységi skála) nem szükséges vízlágyító só és öblítő használata."
(Nálunk ez 12,3)
Viszont akit kérdeztem, ők használnak sót és öblítőt is a tabletta mellé, és a gép is hiányolja, ha nincs benne. Valaki le tudná írni, hogy pontosan hogyan kell ezeket adagolni, használni?
én somat tablettákat használok.
lehet egy kérdésem? ugye vettél a mosogatógépre 3 év garanciát 10 ezerért? nagyon megéri venni. én is tegnap kaptam ingyen egy bosch mosogatógépet, mivel h drága volt a javítása a wirpoolnak. csereutalványt kaptam 4 éves mosogatógépre. és 5 év gari volt rajta. sót én is teszek bele a tablettán kívül is. kék dobozos kilóst szoktam beleönteni havonta egyszer. kb 400-800 ft. öblítőt hetente öntök az ajtóba. az a féliteres somat folyadék.
Nekem valamilyen olcsó só van benne és Somat tablettát használok, öblítő helyett most ecet van benne, állítólag a citrom is jó.
Egyes edények nekem se öblítővel, se anélkül nem száradnak, pl. a műanyag dobozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!