Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szükséges esemény utáni tabletta?

Szükséges esemény utáni tabletta?

Figyelt kérdés

Tegnap a barátommal óriásit hibáztunk. Eddig mindig óvszerrel védekeztünk,az aktus elejétől a végéig. Most először azonban óvszer nélkül hatolt be,körülbelül 10 mp-re. Előtte nem ment el,és állítása szerint kézzel megtörölte a péniszét.

Lehet,hogy ennyitől terhes leszek?

2015. aug. 1. 16:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
1 másodperc is elég, sajnos. A ciklusban hányadik napon vagy?
2015. aug. 1. 16:56
 2/14 anonim ***** válasza:
54%

Tökmindegy hányadik napon van, extra peteérés szinte bármikor lehet.

Igen, én elmennék tablettáért.

2015. aug. 1. 17:06
 3/14 A kérdező kommentje:
Sajnos a 11.napon voltam. Jóval idősebb barátom van,és állítása alapján ennyiből nem lehet baj. Nem szeretnék tablettát bevenni,de lehet kéne.
2015. aug. 1. 17:06
 4/14 anonim ***** válasza:
54%
11. nap a legfogékonyabbak közé tartozik - nyomás tablettáért!!!! A barátod meg felelőtlen, fél mp is elég.
2015. aug. 1. 17:08
 5/14 anonim ***** válasza:
54%
Előváladék is tartalmazhat spermiumot. Szükséges a gyógyszer ha nem szeretnél babát.
2015. aug. 1. 17:08
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem csak akkor tartalmaz,ha előtte elment? Nagyon tanácstalan vagyok. :(
2015. aug. 1. 17:17
 7/14 anonim ***** válasza:
54%
Ha előtte elment, az nem előváladék, hanem a rendes cucc ami maradhatott. De ettől függetlenül is lehet előváladék akkor is, ha egy hónapja nem volt aktusa. Hiába mondják, hogy az máshonnan jön.. Teljesen mindegy. Attól még lehet benne.
2015. aug. 1. 17:19
 8/14 A kérdező kommentje:
Ha kézzel megtörölte az sem segít a helyzeten? Elnézést,most tutira egy buta libának tűnök,de nagyon aggódom!
2015. aug. 1. 17:49
 9/14 anonim ***** válasza:

Tényleg két dolgot tehetsz..

1. Nem mész orvoshoz most, imádkozol, hogy jönnön meg. A stressz miatt késik, de elvégzel 5 tesztet, mert tudod, hogy esély ebből az aktusból volt teherbeesésre.

2. Elmész esemény utániért és már minden mindegy, az tényleg hat. És mindenki megnyugszik. Te tudod tényleg.

2015. aug. 1. 17:52
 10/14 A kérdező kommentje:
Annyit kihagytam,hogy előtte anális közösülés volt,de itt sem ment el!!! Kihúzta,letörölte és utána történt a többi.
2015. aug. 1. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!