Provera és esemény utáni tabletta, hogy szedjem?
Sziasztok!
Pár hónapos ciklus probléma miatt,tavasszal hormonvizsgálaton alacsony progeszteron szintet állapítottak meg.
Egyebek(uh,rákszűrés) rendben van.
Provera nevű gyógyszert kaptam 3 hónapig kell szednem a ciklus közepétől 10 napon át.
2 cikluson túl vagyok,a Provera rendben meghozta a menstruációmat,nem volt problémám.
14 napja aktus közben elszakadt az óvszer(még időben észrevettük),másnap reggel a nőgyógyászaton Escapelle receptet kaptam(mivel időben észrevettük,illetve vérzés előtt voltam,azt mondták szinte 0 az esélye a terhességnek)de a biztonság kedvéért,ki is váltottam,beszedtem,ez a ciklusomnak a 31.napja volt...Az Escapelle után pár óra múlva meg is jött a vérzésem,mely szintén rendben lezajlott..
14 napja az Escapelle bevételének,2 nap múlva kellene kezdenem az újabb Provera adagom.Szedhetem tovább?
Erős vérzésem volt legutóbb,mai nap reggel 10-es érzékenységű teszttel teszteltem negatívat.
A nőgyógyászaton azt mondták,hogy a Provera progeszteronja max. 5-10 napon belül kiürül a szervezetből,nyugodtan szedhetem a Proverát nem lesz belőle gondom.
Azért kiváncsi lennék tapasztalatokra,véleményekre is
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!