Jól működik a mosogatógépem?
Kaptam egy 15-18 éves mosogatógépet, aminek nem találtam baját, de nem tudom hogy beépítésnél hideg vagy melegvizes körre kell-e kötnöm?
A víz bemenetnél az elektromos dobozkáján az áll hogy max 90 fok, és xy bar nyomás.
Nem tudom, hogy van-e saját fűtőszála, vagy melegvizes körre kell-e kötnöm a helyes mosogatási hatásfok érdekében?
Siemens Lady 45
SR 53203
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ismerősömnek volt egy régi (nemtommilyen) mosogatógépe
Az hidegre volt kötve, forróval mosogatott, de volt rajta hideg program is, illetve olyan, ami forró után hideggel öblített, mosogatás után nem voltak melegek az edények
Ez egy egyszerű kis méretű gép, előfordulhat hogy nincs benne fűtőszál, és hát a 90 fokos figyelmeztetés egyfajta utalás is lehet a melegvízre való kötéshez.
Ezek szerint a fűtőszállal ellátott gépekben sem okoz kárt a 40-60 fokra melegített vízhasználat?
Még egy kérdés:
A tabletta alap ugye, de van valami "öblítőnek" hely közvetlenül a tabletta mellett. Oda mit kell önteni?
Továbbá a bal oldalon egy elég nagy fiók van "sónak" Az micsoda?
(Bocs az ostoba kérdésekért, még sosem használtam mosogatógépet)
Meg fogsz lepodni: az egyikbe oblitot kell rakni, a masikba meg a sot.
Mindketto kaphato a legtobb boltban. Olyat vegyel ami mosogatogepbe valo.
" De az ilyen 3az egyben tablettáknál nem kell használni ezeket."
Sot mindig kell hasznalni, oblitot nem kotelezo, csak ajanlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!