A neten keresztül vettem egy 3 kW-os lágyindítót ami nem működik, milyen lehetőségeim vannak?
A weben keresztül vettem egy házilag készített 3 kW-os lágyindító áramkört ami nem működik. A hiba jellege az, hogy a triak sohasem kapcsol be illetve nem kapcsolja le a teljesítmény ellenállásról a feszültségek így a fogyasztó azokon keresztül kapja a feszültséget a triak helyett és rendkívűl gyorsan melegednek természetesen emiatt de a fogyasztó sem működött mert nem kapta meg a teljes feszültséget. Ez a technikai probléma.
Ha ebben a témában tudna nekem segíteni azt is megköszönném, de most inkább abban szeretném a tanácsotokat kérni, hogy van valami módja annak, hogy az 5000 Ft-omat visszakapjam vagy arra már úgymond "keresztet vethetek"?
Nagy hiba volt ilyen házilag barkácsolt dolgot megvenni.
Elször vess keresztet, utána próbáld visszakérni a pénzed. Jogilag van rá lehetőséged, de a mai világban...?
Hát em sok esélyed van...
Egy jobb villamossági boltban nagyjából hétezer egy ilyen előtét..egy év garival....de örökké tart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!