Érdemes Indesit mosógépet venni?
Van egy nagyon jó mosógép szerelő ismerősöm, véleménye hogy nem szabad ezt a tipust megvenni, nagyon sok baj van velük. Sajnos az egyik nagycsaládos ismerősöm révén nekem is hasonló a véleményem, 3-szor lett cserélve 3 nap alatt. (Képes volt 24 órán keresztül mosni vele hogy kijöjjön a hiba ha van.)
Ami biztosan jó a Miele, de horrror az ára, ajánlható még az AEG , Elektrolux. Egy biztos, a Mielén kívül nem 10 éven felüli élettartamra vannak gyártva a mostani mosógépek. Egyébként sohasem az eladótól kell véleményt kérni, hanem mondjuk egy mosógép szerelőtől. Nekem is AEG van, és a mosógép szerelőm is ezt ajámlotta. Mi is nagycsaládosok vagyunk, jól meggondoltam mit veszek, mert minumum kétszer megy naponta. Egyébként van az indexen egy nagyon jó mosógépes topic, érdemes beleolvasni.
Nekem is mindenki agyin dícsérte, de nagyon megjártam vele!
1 hónappal a gari lejárta után tönkrement, és nem lehetett megjavítani, pedig vigyáztam rá és nem ment nagyüzememben, kb. heti 3-szor. Kiderült, hogy hibás szériából volt való, utánajárás, telefonálgatás, faxolás után visszadták az árát! De a pénzan már nem Indesitet vettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!