Egy személynek, aki nem feltétlenül iszik minden nap kávét, jobb a kapszulás?
Eddig kapszulás gépet használtam és nagyon szeretem, viszont drága bele a kapszula, én meg hamarosan spórolósabb idők elébe nézek. No meg már egy kicsit kezd zavarni hogy környezetszennyező azzal a sok kapszulával (bár, attól hogy én nem használnám, rengeteg más ember használja, szóval nagyon nem oszt-nem szoroz az én döntésem, ezzel tisztában vagyok).
Ezért gondoltam, hogy be kéne ruházni egy olcsóbb kávéfőzőbe (szarvasi 20e alatt).
A probléma az, hogy csak én használnám, és bár van hogy egy nap kettőt megiszok, de előfordul, hogy egyet sem. Nagyon kiszámíthatatlan a kávéfogyasztásom.
Mivel a rendes kávéfőző minimum 2 adagot főz le, így a második adag gyakran feleslegessé válhat. Hány napig áll el a lefőzött kávé, hogy mikróban visszamelegítve még iható marad?
Vagy maradjak inkább meglévő Dolce Gusto-mnál?
1400-1700 Ft-ba kerül 18 kapszula (espresso).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!