Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Egy személynek, aki nem...

Egy személynek, aki nem feltétlenül iszik minden nap kávét, jobb a kapszulás?

Figyelt kérdés

Eddig kapszulás gépet használtam és nagyon szeretem, viszont drága bele a kapszula, én meg hamarosan spórolósabb idők elébe nézek. No meg már egy kicsit kezd zavarni hogy környezetszennyező azzal a sok kapszulával (bár, attól hogy én nem használnám, rengeteg más ember használja, szóval nagyon nem oszt-nem szoroz az én döntésem, ezzel tisztában vagyok).

Ezért gondoltam, hogy be kéne ruházni egy olcsóbb kávéfőzőbe (szarvasi 20e alatt).

A probléma az, hogy csak én használnám, és bár van hogy egy nap kettőt megiszok, de előfordul, hogy egyet sem. Nagyon kiszámíthatatlan a kávéfogyasztásom.

Mivel a rendes kávéfőző minimum 2 adagot főz le, így a második adag gyakran feleslegessé válhat. Hány napig áll el a lefőzött kávé, hogy mikróban visszamelegítve még iható marad?

Vagy maradjak inkább meglévő Dolce Gusto-mnál?

1400-1700 Ft-ba kerül 18 kapszula (espresso).

2015. jún. 13. 06:54
 1/3 anonim ***** válasza:
A lefőzött maradékot még aznap el kell fogyasztani, mert tapasztalatom szerint már másnap is kellemetlen ízűvé válik (ha mégis marad néha, úgy melegítem, hogy egy kiskanálnyi vízet teszek hozzá melegítés előtt). Egyébként létezik 1 személyes kávéfőző is: [link]
2015. jún. 13. 20:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Kotyogósat nem szeretnék.
2015. jún. 14. 09:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Szarvasiba is főzhetsz egy adagot, csak kevesebb vizet és kávét kell belerakni. Én állottan nem innám. A kapszulásat pedig megtarthatod a jobban menő időkre :), mert azért van különbség a végeredményben. Ez nem hangzik rossz kompromisszumnak. Amúgy én is kotyogóst mondtam volna elsőre (abból is van szarvasi)
2015. jún. 14. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!