Whirlpool mosogatógépnél a "tabletta tároló" ajtaja nem nyílik ki mosogatás közben. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Van valami megoldás, mennyibe kerülhet javítatás ?2010. febr. 27. 18:09
1/6 anonim válasza:
Nekünk AEG van, valószínűleg kinyílik az ajtaja, de már régen nem használjuk, egyszerűen a mosogató aljába kell dobni a tablettát, úgyis ott köt ki, rövid idővel a bekapcsolás után. Egyszer kétszer úgy jártunk, hogy valami "belógott" a kis ajtócskához, ezért az nem nyílt ki, emiatt mosogatószer nélkül ment le a mosogatás.
2/6 A kérdező kommentje:
De van először öblítés és kb 20 perccel indítás után szokott kinyílni az ajtó(lehet hallani). Normálisan fog ezitán is mosogatni ha bedobom csak úgy az aljára?
2010. febr. 27. 18:57
3/6 anonim válasza:
A miénk hideg vízzel egyszer átöblít, és már nyílik is az ajtó, ez idő alatt nem oldódik fel a tabletta. A 20 percet biztos jól figyelted meg?
Tökéletesen működik ezzel a módszerrel. Volt olyan is hogy ráesett egy edényre, és nem oldódott fel, egészben maradt a tabletta. Egyébként sokan csinálják így, ha utána nézel. Adok egy szuper fórumot, már hosszú évek óta megy, igazi "szakemberek" vannak ott, ott kérdezhetsz ezzel kapcsolatban bármit.
4/6 anonim válasza:
Én is úgy használom évek óta, hogy csak bedobom a tablettát az aljába, mert nem nyílik ki az ajtó. Nem vettem észre még soha, hogy ez gond lenne.
5/6 A kérdező kommentje:
Első öblítés után lehetett hallani mindig, hogy kicsapódik az ajtó.
Most ahogy próbálkoztam vele akkor kb 20 percig tartott.
2010. márc. 4. 14:59
6/6 A kérdező kommentje:
az első öblítés.
2010. márc. 4. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!