Ki tud segíteni mosógép ügyben minél hamarabb?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam az egyik ismerősömtől egy 2 éves whirlpool mosógépet. Annyi baja van, hogy kihagyja az öblítés részt. Nincs pénzem szerelőre így azt szeretném kérdezni hogyan tudom megcsinálni házilag a gépet, hogy tudjam használni? Meg egyáltalán ha meg is tudom csinálni mivel kezdjem, mit szereljek meg. Valaki kérem segítsen ebben a témában aki ért hozzá és jól eltudja magyarázni nekem. Köszönöm előre is!2015. ápr. 30. 22:17
1/2 Szirty válasza:
Sajnos elég esélytelen amit szeretnél.
Még ha találsz is szakembert itt aki hajlandó válaszolni és a típust meg annak ezt a hibáját is ismeri, a távjavítás akkor is igen nehézkes.
Főleg ha Te nem értesz a műszaki dolgokhoz és nincs is érzéked hozzá.
2/2 anonim válasza:
Ha kihagyja az öblítést ott az elektronikával lesz valami. Valamelyik vezérlőchip nyilván meghibásodott. Ezt te nem fogod tudni megcsinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!