Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Normális, hogy ciripelő...

Normális, hogy ciripelő hangot ad ki az LG Direct Drive mosógépem?

Figyelt kérdés
Ma szállították ki, és az első mosásnál magas ciripelő hangot ad ki amikor forog a dob. Nem nagyon hangos, de 2 perc után megfájdult tőle a fejem. Tudom, hogy mágneses elven működnek, de sehol nem hallottam erről a ciripelő hangról. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Három napon belül lehet cserélni..

2015. ápr. 24. 13:29
 1/1 anonim válasza:
Szia. Mihamarabb küld vissza a cégnek h cseréljék ki mert a későbbiekben rosszabb is lehet! Ha nem cserélik ki akkor hívj mosógép szerelőt még ingyen megcsinálja a jótállás miatt. Én 3 éve jártam így hogy vettünk egy Zanussi mosógépet és 1 és fél hét után leszakadt a dobja és nem cserélte vissza a gépet a cég így a szerelőt felhívtam és ingyen megcsinálta.
2015. máj. 2. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!