Mit tegyek, ha a mosógép öblítőadagolójából rögtön kifolyik az öblítő, ahogy beleöntöm?
Nálam pont ugyanez a helyzet. Azt csináltam, hogy leakasztottam a tartályt, és nagynyomású spricnivel kimostam belőle a redvát.Megdöbbentő volt, hogy milyen vastag a lerakódás. Ugyanis elmulasztottam az előírt tisztítást.
Az igaz, hogy a csonttiszta edényből akkor is visszafolyik az anyag egy kis része, ha tiszta, de azt mondja a szerlő, ezek ilyenek, nem kell foglalkozni vele.
Egyébként érthetetlen, miért tervezték így.
A mi AEG gépünk ugyanaz a kivitel.
Nehéz, de ezzel kell élnünk.
Talán valaki okosabb mint én(nem nehéz) és elmondja, mi miért, és merre az előre.
De a jel az már nagyon a max!
Ha utána hirtelen becsapod vagy akárhogyan is de az öblítő hullámzani kezd és olyan magasra megy a hulláma hogy eléri a kifolyót akkor onnantól kezdve a fizika törvényei miatt lefolyik. Elöltöltős gépenél is, hiába rakod a max jelzésig, ha utána hirtelen becsapod, akkor is lemegy, és nem csak egy kicsi hanem az összes. Finoman kell betolni és nem fog lefolyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!