Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogyan nyissam ki a mosógépet?...

Hogyan nyissam ki a mosógépet? (az ajtózár lockolt)

Figyelt kérdés
Van egy mosógép Gorenje Wa50100, az ajtózár mosás után nem enged fel. Hogy niyssam ki? Már ha lehet ilyet itt kérdezni. Két csavar tartja elől, de nem férek hozzá ugye míg csukva van, hogy kivegyem. A zsinagos módszer nem jó, hiszen a zár lockolt.

2015. márc. 22. 20:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Indíts el egy új programot, valami rövidet, és várd meg, amíg lejár a program, se siettesd. Ha lejárt, akkor ki kell, hogy engedjen a zár.
2015. márc. 22. 21:02
 2/9 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Ha mégsem enged ki a zár, akkor oroszos módszerrel üssél rá a zárra pontosan akkor, amikor ki kellene nyitni. Ha nem így sem megy, inkább hívjál szerelőt, mielőtt kárt csinálsz a gépben, akkor többet kell fizetni a javításért.
2015. márc. 22. 21:13
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megpróbálom.

Bár én végigengedtem rá egy teljes mosást. De egy centit elindítok. A gond az, hogy mikor lejárt a mosás, a zár nem engedett ki.

2015. márc. 22. 21:17
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, első. 3000 Ft az ajtózár hozzá (gondolom annak a cseréjével megoldható ez a probléma). A poén az, hogy kicserélni pofon egyszerű lenne, csak engedné el.

A ráütést hogy gondoltad? ... :D

2015. márc. 22. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Ököllel :) Csak finoman :)
2015. márc. 22. 21:22
 6/9 A kérdező kommentje:

A probléma amúgy először az volt, hogy nem indult el a mosás, mert a zár nem zárta le, vagy be.

Kivettem, kicsit megtakarítottam (nagyon nem tudtam mit csináljak vele), visszaraktam, utána jött ez, hogy indult a mosás, csak nem engedte el.

2015. márc. 22. 21:30
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem nyilt ki.

Ha felül belenyúlok, persze áramtalanítom, elérem a zárt.

Nincs rajta valami pöcök? Az a baj nem látok rá, mert takar a dob.

2015. márc. 22. 21:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Itt már csak a háztartási gépszerelő lesz a megoldás! Ha a mosógépben van a ruha, 1 napot még kibír. A szerelőnek tudnia kell, hogy ilyen vagy olyan típusú gép zárját hogyan kell kinyitni.
2015. márc. 22. 22:00
 9/9 anonim ***** válasza:
A háztartási gépszerelőnek vannak speciális szerszámai, amivel ki tudja nyitni.
2015. márc. 22. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!