Új mosógépet kell vennem Electrolux vagy Zanussi a jobb?
Figyelt kérdés
2015. jan. 25. 10:11
1/10 anonim válasza:
mindegy belül mind ugyanaz
2015. jan. 25. 10:24
2/10 anonim válasza:
Szia! Egy Electrolux márkaboltban kérdeztem rá épp pénteken. Nekem is azt mondták máshol, hogy csak tudásban tér el. Erre az eladó azt mondta, ez hülyeség, és megrázott két gépet a prograpozó panelnél fogva. A Zanussi majdnem szétesett, az AEG fixen állt. Gondolom, az Electrolux inkább az AEG-hez lehet hasonló,azt nem mozgatta meg. Én is új mosógépet keresek...
2015. jan. 26. 18:46
3/10 anonim válasza:
Az Electrolux. Nekünk annak idején azt mondták, hogy ugyanaz a gyártója a Zanussinak, Electroluxnak és AEG-nek. Mindegyik megbízhatóan működik, de a különböző árfekvés különböző minőséget takar. Az AEG a legjobb, aztán az Electrolux jön, végül a Zanussi. Mi Electroluxot vettünk kb 2 éve és hibátlan. A Whirpoolunk előtte nem bírta ennyi ideig.
2015. jan. 29. 09:48
4/10 anonim válasza:
Egy cég centrifuga fordulat számát nézd és hány kg ruhát akarsz mosni
2015. jan. 29. 14:59
5/10 anonim válasza:
Az Elektrolux és a Zanussi alkatrészei 90%-ban ugyan azok! Az össze szerelési minőségben lehetnek eltérések, bár nem jellemző! Az Elektrolux a Zanussihoz képest prémium kategória. Még ha ugyanaz a szervíz javítja őket! Nekem 6 éves Elektroluxom van, amin eddig egy dob csapágyat kellett cserélnem,3200Ft(saját magam cseréltem). És még a mai nap is megállja a helyét az újak között. Nagyon sok gép nem tud ennyi víz és áram fogyasztással 5,5kg ruhát kimosni! Ha van pénzetek, inkább Elektroluxot vegyetek, de ne olyat, ahol minden digitális. A testvéreméknek a 6.-ik érzék Whirpool mosógépet, már 2 alkalommal újították fel teljesen(igaz ingyen, mert picit módosítottam a számlán a vásárlás dátumát),de egy katasztrófa az a gép!
2015. jan. 29. 15:02
6/10 anonim válasza:
Kb 15 éve vettem egy Elektrolux mosó -szárítót.Jó drága volt.A beüzemelő még nem is látott olyat.Azt mondta , hogy soha nem lesz vele baj.
Egy hónap mulva bedöglött a szivattyúja.Gar-ban cserélte.
Másfél év mulva ujra cserélni kellett, de már 34000-ért.Egy év mulva megint kicserélt benne valamit 26000-ért.Szük év mulva a teljes automatikát kellett volna cserélni48000-ért.Na akkor mondtam azt, hogy soha többet ez a márka.A szerelő adott érte egy 10-est.Áristont vettem és azóta hibátlanul működik.
Azóta elektrolux nem jótt a lakásba, de nem is fog.
2015. jan. 30. 00:40
7/10 anonim válasza:
Az Electrolux egy 1912-ben alapult svéd háztartásigép-gyártó.
A Zanussi egy 1916-ban alapult olasz háztartásigép-gyártó volt - felvásárolta az Electrolux 1984-ben.
Az AEG egy 1886-ban alakult német elektromos berendezéseket gyártó vállalat - háztartásigép-ágazatát 1996-ban kebelezte be az Electrolux.
- milyen igényeid vannak a mosógéppel szemben (könnyű kezelőfelület? időzíthetőség? könnyebb pakolhatóság? extra programok?)? mennyit mosol? mekkora a hely a számára?
2015. jan. 30. 01:15
8/10 anonim válasza:
Nekünk például volt (AEG licencű) Hajdú Minimatunk (25 évig bírta - bár otthon tudtuk szervizelni, de végül az Aquastop hiánya, a rozsdásodás, a sorozatos motorleégés - mivel a motor és a mosódob egy térben volt - és a nagy fogyasztás miatt búcsúzni kellett tőle), AEG Lavamat 47080-unk (ez 10 évig bírta, végül az ajtó rozsdásodása, és a program újraindulása miatt cseréltük le), és most egy AEG L75370TLE van (könnyen kezelhető - nem kell sok gombot nyomni, felültöltős - könnyebben pakolható, nagy kapacitás - 7 kg!, kis fogyasztás).
2015. jan. 30. 01:22
9/10 anonim válasza:
Ismerőseim tapasztalatai alapján mindkettő szar.
Baráti körben és nekem leginkább az LG és Candy mosógépek jöttek be. Pesti lakásomban 11 éve használok egy LG-t. Nagyon szépen mos és még mindig ugyanúgy működik, mint újkorában.
Én úgy tudom, hogy a Zanussi és az Elecrolux ugyanaz, ugyanabban agyárban készülnek. Anyám Elecroluxja az első évben csupa rozsda lett, lecserélte egy Candy-re, az 6 éve tökéletes. Annyi baja van vele, hogy kicsit hosszúak a programok és nem sípol, amikor lejárt a mosás. Nagyon víztakarékos és szépen mos.
2015. jan. 30. 12:59
10/10 anonim válasza:
NEFF Constructa vagy Elektra Bregenz (inkább legyen használt - én már három helyre is vettem (5-7 éveseket az új árak töredékéért)és minden ok 4-5 éve!!!!).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!