Zanussi kombinált tűzhely vagy electrolux kombi tűzhelybevált-e valakinek?
Van-e itt valaki, akinek ilyen készüléke van? Milyen típusú és mennyire süt jól?
Arra értem, hogy a tűzhely betölti-e azt a funkcióját, hogy jól megsülnek benne az ételek, sütemények?
Felső sütéssel van-e ezeknél gond?
Nekünk sima gáztűzhelyünk van, de ez nem vált be. Ha pl. pogácsát készítettem, az előírt 20 perc sütés után, kissé nyers, felül fakó pogácsám lett. 45 perc után értem el azt, amit más tűzhelyeknél, régi hagyományos, s bosch kombinál.
Rakott burgonya, s egyéb húsételeknél is ugyan ez volt a helyzet. 2-3x tovább kell bent lennie a sütőben, hogy érezhető változás legyen, hogy a teteje ne úgy nézzen ki, mintha sütőbe se tettem volna.
Sajna a szervíz nem ad csere utalványt, mert szerintük nem hibás a készülék, hanem ez így működik jól. Viszont felajánlották, hogy a mostani vétel árának felét beszámítják egy új készülékbe, de csak márka boltban választhatunk. Azaz vagy electrolux vagy zanussi.
Kettő közül melyik a jobb?
Akinek ilyen van azok válaszát várom, persze ha a sütő részét is használják.
Hogy süt, mennyire elégedettek vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!