Porszívót a szívóteljesítménye szerint vagy az EU szabvány szerint válasszunk?
Figyelt kérdés
Porszívó vásárlás előtt állok és többször is belefutottam olyan porszívókba, aminek nagy volt a szívóerejük (pl. 400 W), de az EU szabvány szerint "tisztítási teljesítmény szőnyegen" (A-G közötti skála) csak "E" jelzést kapott. Most akkor egy 400W-os szívóerejű porszívó nem képes rendesen kiporszívózni a szőnyegem?2015. márc. 12. 22:57
1/3 anonim válasza:
szem nem kepes, es ki akarjak tiltani az erosebbeket az eubol. addig vegyel 2800wost amig van. 400wos porszivot aztan tologathtjuk naphosszat.. ujabb hulye szabalyozas...
2/3 electroman75 válasza:
Csak tudod ott a probléma hogy a régi orosz rakéta és a magyar hajdu porszívó motorja is 400W teljesítményű volt,mégis sokkal nagyobb szívó erőt produkált mint a mai hiper-szuper társai. Hogy is van ez?
3/3 anonim válasza:
nekünk volt raketa, sose tudtam háyn wattos volt de h nem szivott jol az tuti. később vettünk egy 1600Wos proszivot ami sokáig megvolt, aztán külföldre kerültem és vettem egy 800Wost ami semmit nem szivott joformán, azt cseréltem le egy 2400Wosra (siemens) ami viszont úgy szív h az meg már tulzás.. kb használhatatlan maxon.. odatapad mindenhova a szivofej, szerencsére van rajta szabályzó és le is kell venni oylan 3/4re általába, de ha kell a jo szívóerő akkor opcionálisan ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!