Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A hűtő miért kapcsol ki 16C...

Poiu kérdése:

A hűtő miért kapcsol ki 16C külső hőmérséklet alatt?

Figyelt kérdés
Éjjel nem fűtünk a konyhában, most hogy hideg lett, a hűtő kikapcsol reggelre. Olvastam, hogy ez van 16C alatt, de nem tudom, hogy miért. A fagyasztó a kamrában van, ott még hidegebb van, mégsem kapcsol ki. Nem az lenne a takarékos dolog, ha a hűtőt hideg helységben lehetne tartani?

2014. dec. 30. 06:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Na most az első hűtő, ami találomra kijött, máris szubtrópusi, nem normál!

[link]

2014. dec. 30. 08:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Most már csak azt kellene tisztázni hogy te szerinted mi az hogy KOMBINÁLT hűtő. Mert nekem is van , de annak külön van mindene . Külön ajtója . Külön fiókos része. DE külön -külön van szabályzója , hőérzékelője és két kompresszorról megy. Erre azért van szükség mert a hűtő részbe nem lehet 0 fok alá menni. A fagyasztó rész meg mínusz 20-nál tartja.
2014. dec. 30. 08:13
 13/13 A kérdező kommentje:
#12: nekem is ez lenne a jó megoldás. Vagy egy síma hűtő, fagyasztő nélkül, külön fagyasztónk amúgy van.
2014. dec. 31. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!