A hűtő miért kapcsol ki 16C külső hőmérséklet alatt?
Hogy érted, hogy kikapcsol?
Minden hőmérsékletet célzó gép csak akkor megy, amikor nincs benne meg a beállított hőmérséklet...
ILyen nincs, ha jó a készülék, hivass szerelöt!
A 16 fok alatt kikapcsol egyébként is hülyeség, mert nem a külsö, hanem a belsö hömérsékletet érzékeli a termosztát.
Akkor elromlott. Ez nem normális dolog.
Milyen klímaosztály? Nekem ha klímaosztályon kívüli hőmérséklet van, akkor kínlódik, többet fogyaszt, de ki nem kapcsol. A vásárláskor klímának megfelelőt kell venni. Nekem is a bejárat közelében, fűtetlen helyiségben van, ezért szélsőséges időjárásban nekem is klímaosztályos kívüli hőmérséklet van a helyiségben, most is kínlódik.
Itt vannak a klímaosztályok:
Ha rákeresel a hűtőd tipusára a neten, akkor megtudod, hogy nem trópusi vagy szubtrópusi-e a Tied esetleg.
"A Klímaosztály határozza meg a fagyasztó működéséhez szükséges ideális külső hőmérsékletet.
Ha a műszaki specifikáció a készüléken kettő vagy több osztályt mutat, azt jelenti, hogy a megjelöltek közül mindegyik hőmérsékleti kategóriában működhet. Például, ha a klímaosztálynak SN-N-ST van feltüntetve, a készülék 10 – 38 °C hőmérsékleten működhet. (magasabb hőmérséklet esetében, magasabb lesz az energia-fogyasztás)."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!