Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Megmértétek már valaha,...

Megmértétek már valaha, valóban belefér e az ígért ruhamennyiség a mosógépetekbe?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap kíváncsiságból kimértem 5 kg ruhát egy kosárba, és legnagyobb megdöbbenésemre valamivel több, mint a fele fért bele csupán. Mikor visszamértem, 3 és fél kg-ot mutatott a mérleg.

Meg kellene lábbal taposni, hogy beleférjen...

Próbáljátok csak ki?

Az enyém egy 11 éves Whirlpool.

2014. okt. 29. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:

A súly csak egy dolog, egy iránymutatás.

Nyilván valójában a térfogat számít.

2014. okt. 29. 12:21
 2/5 A kérdező kommentje:

A szomszédasszonyom 5 kg-os Miéle gépébe valóban 5 kg-ot bír belerakni...

Ezért kérdeztem, hogy melyik mosógép márka bírja az ígért súlyt? A leírásokban szó sincs térfogatról, csakis a száraz ruha súlyáról.

2014. okt. 29. 12:55
 3/5 anonim válasza:
Ezt egyszer én is kipróbáltam! Csak én a gyors programnál,hogy mennyi az ajánlott 3 kg.? Hát én is elcsodálkoztam hogy milyen sok ruhát pakoltam már bele és még talán 2kg. sem volt! Az enyém 6kg.-s mosógép hát ha annyit beletennék el sem indulna úgy lehet! Azért a Miele,nem véletlenül kerül annyiba amennyi!
2014. okt. 29. 14:31
 4/5 anonim válasza:

Nem, kizárt, hogy beleférjen! 5 kilós Indesitem volt, egyszer megmértem, 4 kiló volt benne (pamut, pedig annak ugye lényegesen kisebb a térfogata, min mondjuk a polár anyagoknak), és teljesen dugig volt. Egyszer majdnem megpusztult 2 garnitúra ágyneműtől, megmértem utána, 4 kiló se volt...

Most 7 kilós Gorenjét vettem, elöltöltőset, direkt nem keskeny kivitelt, ebbe el tudom képzelni, hogy 6 kiló beleférjen, de 7 szerintem ebbe se. Ezért is vettem nagyobb gépet, hogy legalább az az 5 kiló normálisan beleférjen, ne 3 kilókat kelljen mosnom.

2014. okt. 30. 13:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a hajdu midimattomat (ami 5 kg ruhát bír el)lemértem,hogy én 6.5 kg lepedőt raktam bele semmi baja nem lett csak jobban ugrált.
2015. jan. 2. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!