Porszívó fej kérdés, megéri?
Perzsa macskám van, és a perzsa szőnyegből lehetetlen kiszedni rendesen a szőrt, bele van gyúrva vagy én nem tudom. A cicát fésülöm naponta, de így is hullajt szőrt (de ez természetes).
Ebay-en találtam 5 font körül ilyen porszívófejet, szerintetek megérné, vagy csak parasztvakítás?
Ilyen is van . Az általad mutatott olyan, mint amit lehet kapni kis kézi szőrszedőként. Pont az a bordós anyag van a porszívófejen is .
Én nagyon régen használtam a fejet és nekem megfelelt a szőr összeszedésére.
Szia, az eredeti linken amit küldél --én úgy tudom---már nem lehet beszerezni. Nekem is volt dolgom ezzel a céggel, és úgy tudom felszámolták időközben.
Én egy ilyen üzletben dolgozom, nálunk a szőr összeszedős fej 2100Ft-ba kerül (piros plüss széles csíkkal), ha gondolod meg lehet rendelni. A vevők nagyon szeretik, és én is vettem egyet--bár nincs macskám--de nagyon tutin felszedi a hajszálakat. Keress priviben ha érdekel, küldök róla képet is.
Amit első írt,vettem olyat-(kutya és macskák)-kb semmire sem jó... Azóta rengeteget olvastam-új porszívó is kellett (ezért is),és az ún turbókeféket ajánlják erre a célra.Ezeknél forog a porszívó fejben a kefe. Anyukámnak vettünk egy miele (S8 silence plus) porszívót-még turbó nélkül-de az is szuper jól összeszedi a szőröket. A turbókefe majd jön hozzá..
(Amúgy ingyen van: vizes gumikesztyű!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!