Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Porszívó fej kérdés, megéri?

Porszívó fej kérdés, megéri?

Figyelt kérdés

[link]

Perzsa macskám van, és a perzsa szőnyegből lehetetlen kiszedni rendesen a szőrt, bele van gyúrva vagy én nem tudom. A cicát fésülöm naponta, de így is hullajt szőrt (de ez természetes).

Ebay-en találtam 5 font körül ilyen porszívófejet, szerintetek megérné, vagy csak parasztvakítás?

2014. aug. 31. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyen is van . Az általad mutatott olyan, mint amit lehet kapni kis kézi szőrszedőként. Pont az a bordós anyag van a porszívófejen is .

Én nagyon régen használtam a fejet és nekem megfelelt a szőr összeszedésére.

2014. aug. 31. 21:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor megéri. Lehet hogy beszerzek egyet, de több véleményre is kiváncsi vagyok, írjatok.
2014. aug. 31. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Az enyémen is ilyen bordó szövet van, nagyon jól összeszedi a szőrt a szőnyegből. Nekem maine coon macskám van, a szőnyeg perzsa. Kétnaponta átporszívózom, és nyoma sincs.
2014. szept. 1. 08:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia, az eredeti linken amit küldél --én úgy tudom---már nem lehet beszerezni. Nekem is volt dolgom ezzel a céggel, és úgy tudom felszámolták időközben.

Én egy ilyen üzletben dolgozom, nálunk a szőr összeszedős fej 2100Ft-ba kerül (piros plüss széles csíkkal), ha gondolod meg lehet rendelni. A vevők nagyon szeretik, és én is vettem egyet--bár nincs macskám--de nagyon tutin felszedi a hajszálakat. Keress priviben ha érdekel, küldök róla képet is.

2014. szept. 5. 11:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Szia, köszi az ajánlatot de sajnos nem magyarországi vagyok.
2014. szept. 5. 23:56
 6/6 Maxitabi ***** válasza:

Amit első írt,vettem olyat-(kutya és macskák)-kb semmire sem jó... Azóta rengeteget olvastam-új porszívó is kellett (ezért is),és az ún turbókeféket ajánlják erre a célra.Ezeknél forog a porszívó fejben a kefe. Anyukámnak vettünk egy miele (S8 silence plus) porszívót-még turbó nélkül-de az is szuper jól összeszedi a szőröket. A turbókefe majd jön hozzá..

(Amúgy ingyen van: vizes gumikesztyű!!!)

2014. okt. 11. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!