Kudos kérdése:
Lux porszívó, megéri?
Figyelt kérdés
örülnék, ha megosztanátok a tapasztalatokat..épp letenném a foglalót, engem meggyőztek, de igaz amit látok?..köszönöm!2011. máj. 31. 21:30
1/8 anonim válasza:
Ha arra szuper,mindent tudó masináról beszélsz,akkor csak pénzkidobás. Macerás a különböző alkatrészek cserélgetése stb. Egy ismerősom vett ilyent,és csak a porszívó részét használja. Több idő az össze- és szétszerelés,mint amennyit dolgozik vele.
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem,én az árán fogadtam egy takarítónőt. Van a családban,akinek van és sajna Bp-re hordja szervízbe.
3/8 anonim válasza:
Mi meg vagy 15 éve vettünk egy lux porszívót és azóta sincs semmi baja és szív mint a barom .
Bár az is tény hogy 1 ilyen porszívó árából ~5 egész jó másikat vehetnél :)
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm nem veszem meg végül, túl drága!
2011. máj. 31. 22:28
5/8 anonim válasza:
igen mert mondjuk már 15 ezer ért is kapsz normális porszívót több ideje az összerakása meg a szétszedése meg pucolgatni a csövét hát hogy ne pénzkidobás ....seherezádé
6/8 anonim válasza:
Én a helyedben megvenném, egyik porszívó sem tud úgy szívni mint a lux porszívó. Megéri az árát!
7/8 anonim válasza:
Ha a legjobbat akarod és nem a pénz a fő szempont, akkor jobbat nem találsz.
Ha a pénz is szempont, akkor vegyél használtat, tele vannak az aprós oldalak, néha szinte újat is találsz bagóért.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végül anyós megvette, ezért reménykedem, hogy ide is adja néha, és atkátlaníthatom a házat :)
2011. jún. 28. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!