Véleményetek szerint melyik porszívó lenne jobb egy sok cicás, rettentően poros háztartásba?
sziasztok
a helyzet az, hogy anyukám asztmás és allergiás, én MÉG CSAK allergiás vagyok....
5 cicánk van, 2 teljesen szobacica, 1 kijárós de alapjáraton szobacica és 2 ilyen bejön ha kedve van de alapjáraton inkább kint szeretnek lenni.
ezen felül van két kutyánk, akiket szüleim szeretnek beengedni.
és mindezek mellé irgalmatlanul poros a háztartásunk (ennek oka szerintem a rengeteg szőnyeg lehet) -.-"
jelenlegi porszívónkról neten nem találtam infót de egy 5-6 éves AEG-Electrolux Viva Spin 7440-es porszívóról van szó. anyumék elégedettek vele, én kevésbé. viszont itt megtaláltam a használati utasítását hátha segít nektek:
az eta.hu-n nézelődtem és kinéztem egy takarítógépet amit szerintem meg fogok venni mindenképp:
évente 3-4szer ki szoktam sikálni egy jó 25 négyzetméteres padlószőnyeget (ez már nem sokáig játszik mert legkésőbb tavasszal cserélni szeretnénk laminált parkettára), és egy közel ugyanekkora hosszú szőrű szőnyeget. továbbá a kanapét, fotelokat, székek ülőfelületeit stb is rendszeresen takarítom nedves eljárással. ezt szeretném kicsit felgyorsítani egy takarítógéppel, főleg a hosszú szőrű szőnyeggel és az ágyakkal vannak problémáim...
ez mellé általános porszívózásokra gondoltam beszerzek egy erős szívóerővel bíró porszívót. szintén ETA márkát néztem, kettőt is:
továbbá nézelődtem a Vorwerk porszívók között is. újonnan ugyan eléggé meghaladják a költségvetésem, de használtan egészen baráti áron hozzájuk lehet jutni. szerintem a mi háztartásunkba lehet ez lenne a legjobb választás.
szerintetek melyiket érdemes megvásárolni? a Vorwerk tényleg annyira jó, mint ahogy tűnik vagy maradjak az ETA verziónál? egyáltalán érdemes külön porszívót és takarítógépet is tartani vagy elég csak az egyiket?
Szerintem egyik sem.. Nekem volt aeg porszívóm-anno 12 éve volt 38ezer Ft,de most selejteztem ki.. 2 macskával, és néha egy vendég kutyával nem szívott jól,hamar melegedett -a szőr meg vigyorgott rám vissza..
Anyukámnak vettünk viszont egy miele porszívót (S8 silence plus) és nagyon odáig vagyok érte... csendes,erős, rengeteg mindent felszív (porzsákja hatalmas és heti 1 porszívózásnál 3 hónapig telt meg!!)Náluk egy hosszú szőrű kutya lakik -na meg néha a macskáim. Igaz, nem volt olcsó,de már most megérte. Nem engedi vissza a port, spéci kialakítás miatt-olvass utána. Náluk vannak hepa szűrős változatok is.Érdemes lehet egyszer beruházni.(És nem kell takarítógép)
A vorwerk nagyon-nagyon jó (főleg a 600ezres v több ára),de az is egy takarító-rendszer;csak nagyon megbízható helyről vegyél használtan,és olvass utána annak is, melyik típus és milyen tartozékokkal lehet nektek jó.Én is néztem - használtan,de maradt a miele- újonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!