Meg lehet csinálni a hűtömgázelvezetését?
Figyelt kérdés
A hűtőmbő késel hasítottam jeget a pálinkába elég ittas állapotban..,a lényeg hogya késsel kiszúrtam a gázelvezetést....Ezt meglehet javítani és mivel a habzó jeget ittam este lessz-e valami bajom?2010. jan. 10. 20:39
1/6 anonim válasza:
Hát gratulálok először is. a másik, ha a burkolatot sértetted meg belülről, akkor vehetsz egy új hűtőt.Azt nem lehet cserélni.
2/6 anonim válasza:
Hűtőmbő, meg pálinkához, meg hasítottam :D LOL habzó jég :D This is Puruttya :DDDDDDDDDDDDDD
3/6 A kérdező kommentje:
Ja kb aza szintxD
2010. jan. 10. 20:54
4/6 A kérdező kommentje:
Amúgy a fagyasztóládában sértettem fel valamit és kiszivárgott a gáz...
2010. jan. 10. 20:59
5/6 anonim válasza:
Ha szerencséd van, egy ügyes szaki megpróbálhatja beforrasztani a lyukat, és újratölti gázzal. Ha nem megy, akkor bizony kuka.
6/6 anonim válasza:
gondolom még a régi ládád van amibe még belül van a hütőrész. ha az van felsértve az még javithato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!