Porszívómotorból mit lehet házilag csinálni?
Én anno a Rkettya porszivóból igazi torló sugaras hajtóművet csináltam! No! eddig volt a felvágás. Maga a cucc roppant egyszerű. Kell egy primitiv porlasztó, ( [link] Kb ezt csináltam rá, csak úszó és pillangó szelep nélkül. A benzin adagolása vékony cső áteresztő képpességével volt szabályozva. A tank az egy kb 1 dl. műanyag üveg volt.
Amikor a porszivó beszivta a keveréket, a motorban lévő szikra begyújtotta. Félelmetessen dübörgő kb 1-2 méteres lángú hajtómű lett belőle. Csak a másodszori alkalommal nem vártam meg, hogy kifogyjon a benzin. Leállitotta és vissza égett. Egy jó 2 méter átmérőjű tűzgolyót képezve elhanvadt. Szóval kicsit veszélyes, de azért jó volt. Lehet össze dobok mégegyet. De, ha te is ki próbálod és megégsz, akkor én előre szóltam! Ne tedd! VESZÉLYES!.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!