Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen kávéfőzőt vegyek max...

Milyen kávéfőzőt vegyek max 40e ig? (nem kapszulásat)

Figyelt kérdés

Korábban volt egy Krups -hasonló árban- , nagyon jó kávét főzött, de amikor fél éven belül a 3. az hoztuk el garis csereként, ami aztán be sem kapcsolt, akkor vettünk egy Szarvasit. Ez dolgozik rendesen, de a kávé amit főz az finomnak azért nem mondható. Napi 3-4 kávé amit főznie kéne, és nem akarnék kapszulásat.

Most Electrolux főzőket nézek, de igazából nem tudom, h ilyen árban nem fog-e tönkremenni bármi is fél év alatt, hiszen a krups is elvben jó márkának mondható, még is tönkrement, és nem is 1?

2014. júl. 27. 12:09
 1/2 anonim válasza:
Ha nem kapszulásat keresel de jó és megbízható készüléket akkor SZARVASI kávéfőzőt vegyél. A legjobb szerintem a miénk 10éves és még működik. [link]
2014. júl. 27. 14:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Mint írtam most is egy Szarvasi van (már 6 éve), de sajnos a kávé amit azzal lehet főzni, elég rossz. Össze sem hasonlítható a korábbi Krups-al. Ezért keresnék egy kicsit jobbat.
2014. júl. 27. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!