Melyik eszpresszó kávéfőzőt érdemesebb megvenni?
Figyelt kérdés
ELECTROLUX EEA111
PHILIPS RI9355/01
PHILIPS RI9353/01
SZARVAS CM-4677
Ezeket gondoltam, szívesen várok más ötleteket is. árban max 23-24eFt-ig. Media markt, Euronics illetve expert üzletekben lehessen kapni. köszi.
2014. júl. 14. 22:25
1/3 anonim válasza:
A szarvasit!! Nagyon jó kávét főz,nincs agyonvágva elektronikával(nem szeretem,mikor egy kávéfőző okosabb a gazdájánál),olcsó és jó az alkatrész ellátása,szervizelése!!
2/3 anonim válasza:
Első megmondta a tutit a szarvasinál nincs jobb én is csak ajánlani tudom ;)
3/3 anonim válasza:
inkább mondjuk úgy hogy a szarvasinál nincs rosszabb :) azért egy ilyen ipari hulladékot ne fényezzünk már, persze aki még életében nem ivott normális kávét, annak tökéletes mert úgy sem tudja hogy milyen az igazi kávé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!