Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik eszpresszó kávéfőzőt...

Melyik eszpresszó kávéfőzőt érdemesebb megvenni?

Figyelt kérdés

ELECTROLUX EEA111

PHILIPS RI9355/01

PHILIPS RI9353/01

SZARVAS CM-4677

Ezeket gondoltam, szívesen várok más ötleteket is. árban max 23-24eFt-ig. Media markt, Euronics illetve expert üzletekben lehessen kapni. köszi.

2014. júl. 14. 22:25
 1/3 anonim válasza:
A szarvasit!! Nagyon jó kávét főz,nincs agyonvágva elektronikával(nem szeretem,mikor egy kávéfőző okosabb a gazdájánál),olcsó és jó az alkatrész ellátása,szervizelése!!
2014. júl. 26. 12:16
 2/3 anonim válasza:
Első megmondta a tutit a szarvasinál nincs jobb én is csak ajánlani tudom ;)
2014. nov. 28. 20:05
 3/3 anonim ***** válasza:
inkább mondjuk úgy hogy a szarvasinál nincs rosszabb :) azért egy ilyen ipari hulladékot ne fényezzünk már, persze aki még életében nem ivott normális kávét, annak tökéletes mert úgy sem tudja hogy milyen az igazi kávé.
2015. júl. 23. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!