Na ez most mobil klima vagy leghuto vagy eloras?
Figyelt kérdés
Van kivezeto csove minden de ott alul jegqkkut ir fent meg mobil klimat ???? Szerintetek is eliras vagy van kivezeto csoves leghutooo ???
2014. júl. 23. 14:32
1/6 anonim válasza:
55W teljesítményű, léghűtő lesz. Valószínűleg a kép rossz.
2/6 A kérdező kommentje:
a kép egyébként ténylegesen mobil klíma ? mert ilyet veszek csak a kép alatt ez volt de amit veszek ugyan ez csak most nem tudom a képen ami van az mobil klíma ?
2014. júl. 23. 16:32
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Ertem koszonom !
2014. júl. 24. 00:50
5/6 anonim válasza:
Ez szigorúan léghűtő! Van hozzá jégakku! Innentől kezdve nem kérdés, és csak 55 watt, a ventilátorjának a motorja vesz fel ennyit! Sajnos hatástalan készülék! 1 picivel jobb mint egy ventilátor! De egy ventilátor hatásfokát is fel lehet javítani, egy kis gondolkodással! A kivezető csövet nem értem minek van ott, de az tuti, hogy amibe víz kell és jégakku, akkor csak léghűtő!
6/6 A kérdező kommentje:
Felre van irva csak mert megvan mar ez es ami a kepen van az tenyleg klima csak a leiras mas termekhez van nem kell bele viz se semmi a kepen lathato keszulek valoban klima
2014. aug. 5. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!