Mi baja lehet a villanybojleremnek? Kevésbé fűti fel a vizet, mint eddig.
Figyelt kérdés
Ariston 200 literes bojler, éjszakai áramról megy. Áramot vesz fel, kb 6 órányi fűtésnek megfelelőt (2,6 kw-os). A hőfokszabályzós termosztátot kicseréltük, nem az a baja. Vízkőtelenítve idén volt. A pincehelység amiben van, éjjel 14 fokos, nincs túl hideg benne.2010. jan. 2. 22:41
1/8 anonim válasza:
vedd feljebb a termosztátot, és melegebb lesz a víz
2/8 anonim válasza:
lehet hohy abba is van thermo szál utánna kell nézned és ha van sztem az lesz a bibi
3/8 anonim válasza:
Egyszerű az oka: kezd vízköves lenni a fűtőszál
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket. A termosztát már maximális állásban van. Mint említettem idén vizkőtelenítve lett a bojler kb áprilisban, csak nem lett ilyen gyorsan újra vízköves?
Kevésbé melegít, mint vizkőtelenítés előtt. (akkor csak az volt a bajom, hogy sokat fogyaszt, azért végeztettem el)
2010. jan. 3. 14:10
5/8 A kérdező kommentje:
Mármint 2009 áprilisra gondolok. BUÉK :)
2010. jan. 3. 14:12
6/8 anonim válasza:
lehet a termosztátot nem raktad elég magasra...
7/8 anonim válasza:
vagyis a termosztát érzékelőjét a fűtőszál mellett. az előbb rosszul írtam
8/8 anonim válasza:
futoszar kiszerek beletesz vizkooldoba visszaszerel es )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!