Nagy baj van 13éves vagyok és egyedül vagyok otthon melegíteni akartam egy pohár vizet bögrébe és egyszer elkezdett szikrázni belül mi lehet a baja nagy v kicsi?
Passzolom így látatlanban, de azért én inkább kihúznám a helyedben. Majd ha hazaértek az ősök, szólj nekik.
Vizet lehet melegíteni gázon, vagy vízforraló, akármi.
Ne aggódj, ha működik a kijelző akkor valószinűleg nincs nagy gond...
Próbálj egy üvegpohárban vizet melegíteni és ha megint elkezdi, akkor állítsd le (esetleg nézd meg indítás előtt, hogy nem maradt-e benne valami ami nem odavaló)!
Nem te okoztad a hibát, lehet hogy régi a mikró és csak éppen nálad kezdett el vacakolni.
Ha nem használtok mikrófedőt melegítéskor akkor a zsír/olaj rámegy és egy idő után áteszi magát a lemezen.
Szinte minden barkácsboltban kapsz, elviszed a régit, ott méretre vágják az újat és otthon csak be kell raknod, 1000 Ft alatt megúszod. Érdemes fél cm-t ráhagyni és otthon csiszolni rajta kicsit ha kell.
Az újjal vigyázni kell berakáskor, nehogy "meghajoljon" mert akkor megint szikrázni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!