Meg lehet tanulni a 0-ról szintetizátorozni otthon, egyedül, ha igen mennyi idő egy haladó szintre eljutni?
Ha most elkezded, néhány év múlva dicsekedhetsz hogy alap dolgokat el tudsz játszani.
De zenei alapok nélkül marha nehéz.
Nekem tanárral is nehéz volt, 5 évembe telt, mire haladó szintre jutottam, mégis én voltam a zeneiskola legtehetségesebb tanulója. Azonban ez a tanáraim hibájából is fakad, hamarabb is meg lehet tanulni egy jó tanárral, sok gyakorlással és kitartással.
Az a nagy igazság, hogy nem lesz, aki korrigálja majd, ha valamit rosszul csinálsz, így be fogod tanulni a rosszat, ha tetszik, ha nem. Sajnos nekem is sikerült, miután abba kellett hagynom a zeneiskolát (kijártam 10 év képzés után), és nagyon belém rögzült. Utólag majdhogynem lehetetlen kijavítanom, mivel már annyira hozzászoktam a rosszhoz.
Nekem az a tapasztalatom, hogy a nagy többség egy-két év után feladja.
Szívesen küldök privátban videókat az én tudásomról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!