Segítség, Mosógép ügy? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy Whirlpool AWG 5124c elöltöltős mosógépet és nem tudom hogy mit jelentenek a programoknál a jelek. Nem írja a használati utasítás, hogy mit jelentenek. Akinek van ilyen mosógépje az kérem segítsen? Köszönöm! :)2014. márc. 6. 18:55
1/5 anonim válasza:
Szia!
Egyszerűsített leírás: [link]
13.oldal gomb
22.oldal programok.
A sorrend jobbról-fent kezdődik.
Tulajdonképpen ha a whirpool weblapról letöltesz bármelyik hasonló sorozatú programtáblát,ugyanazok a programok lesznek rajta.Az esetleges plusz programot meg a linkelt leírásból tudod meg.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Ez a tájékoztató papíron is megvan. De ha neked is ilyen géped van kérlek segíts. 2 jelet nem értek. A 14.oldalon jobbról az 5. jelet nem èrtem a 60 fok mellett meg a bal oldalon az 5. jel a 30 foknál. Kérlek mond el mit jelentenek. Előre is köszi! :)
2014. márc. 6. 19:36
3/5 anonim válasza:
Szia!
Jobb oldali műszálas ruhák programja a 60 fokos alatta előmosás jele,folytatódik kisebb hőfokkal.
A baloldali a selyem anyaghoz való.
4/5 anonim válasza:
Lapozz a 23.oldalra ott van a programtábla felsorolás 1-15ig.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket. Aranyosak vagytok! :)
2014. márc. 6. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!