Mit jelent pontosan, amikor egy készüléknek 1200 W a teljesítménye?
Figyelt kérdés
Minisütőről lenne szó. 1200 W. Ezt minden esetben felveszi? (Pl. akkor is, ha csak a teafőző funkciót használom, akkor is, ha a sütőlapot?) Vagyis egy 800 W teljesítményű mikróval jobban járnék? Vagy ezt nem így kell elképzelni?2013. dec. 29. 15:05
1/4 dirtboy válasza:
ha nincs rajta teljesítmény szabályozó akkor óránként 1,2kW áramot használ el.
gondolom van rajta teljesítmény szabályozó így azon tudod állítani akár egy micronál,így kevesebb áramfelvétele lesz,cserébe viszont tovább lesz bekapcsolva valószínűleg.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem. Szóval 1200 W, amennyiben a maximumon használom. Igen, van több fokozat. De gondolom akkor meg mondjuk 2 perc egy teamelegítés, ami a 800 W-os mikróval meg több idő. Így igazából áramfogyasztásban nem sok a különbség, hiába hangzik elég rosszul vásárláskor az az 1200 W. Jól gondolom? :)
2013. dec. 29. 15:26
3/4 dirtboy válasza:
így van,sokan a vízforralót sem szeretik,én most vettem idén egyet muteromnak.
1,7liter ilyen téli hideg vizet max 3perc alatt felforral.
2000wattos,az 3percre levetítve 50ft/kilowattal számolva 5ft áram.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, hiába hatalmasak ezek a számok, de ezt az ember nem használja órákig, csak pár perceket. Köszönöm a segítséget, így már én is tisztábban látom a dolgokat és nyugodt szívvel veszem meg a kinézett minisütőt. :)
2013. dec. 29. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!