Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » 20 éves Miele mosógép 35 ezerért?

20 éves Miele mosógép 35 ezerért?

Figyelt kérdés

Szerettem volna egy használt Miele-t, találtam is a közelben. A tulaj áradozott róla, azt írta "kb. 10 éves". Németo.ból hozta be, szóval oké, nem tudhatja pontosan mennyi éves. De utána néztem német oldalakon és 20 éves lehet, ha nem öregebb.

Így már nem tudom mi legyen, azt írta hogy semmi baja, sosem kellett javítani (mondjuk ezt honnan tudhatná), és tapasztalata szerint akár 100 évig is működne.

Szerintetek? :S

2013. nov. 22. 10:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem igazán éri meg, mi 15000ért vettünk 2 éve egy felültöltős mosógépet és most is jól megy
2013. nov. 22. 11:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Egyébként mi is újonnan vettünk (110000.-) egy Samsung elől töltőset ,de hiper szuper ,semmi baja ... imádom ;-) .
2013. nov. 22. 11:59
 13/16 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat! Lebeszéltetek róla :)

25 ezerért vettünk 1,5 éve egy használt előltöltős Indesitet. Sajnos tönkrement, 50 ezer körül lenne a javíttatás. Szénkefés lett, ezáltal a vezérlőpanel tönkrement.Így megingott a bizalmam szinte mindenben.

11-es válaszoló megkérdezhetem, hogy milyen gépet vettél?

2013. nov. 22. 14:05
 14/16 anonim ***** válasza:

A Miele gépek tényleg nagyon jók nekem is az van de ez minimum 25 éves!És ez pont az a széria aminek a vezérlése néha tönkremegy.35 ért már kapsz sokkal jobb Miele gépet!

Én a helyedben ragaszkodnék a márkához mert valóban a legjobb!

2013. nov. 22. 20:35
 15/16 anonim válasza:
68%
Eddig a mosógépeim 2 évig tartottak. A vadi új whirlpool is ami 100 e felett volt, koszosan maradtak a ruhák, a centrifugálása meg iszonyú dübörgő, sipoló hanggal. Lejárt a garancia, már kezdődtek a problémák. 2 évesen megszorult a dobja. A szerelő tanácsa, újat kell venni. Utána egy nagyon komoly samsung volt. Digitális, zenélős Vele se voltam igazán első perctől kezdve megelégedve. Ő 1 évesen alig használt, szinte újszerű állapotba került hozzánk, 2 évig se használtam, kivülről gyönyörű, mint az új, alul folyt a viz belőle valahonnan, de működött, mig egyszer csak mosás közben tele vizzel, koszos ruhával leszakadt a dob. Szerelő szintén másik vásárlását javasolta, mivel ezek az új gépek 2-4 évre lettek gyártva. Úgy csinálják őket, hogy javithatatlanok /többe kerülne, mint egy új/. Most 1 éve vettem egy németből behozott kortalan eudora supernova 1200 h, mi ketten vagyunk, igy elég a 4.5 kg amit mosni tudunk vele, 25e ft volt, olyan mintha új lenne és olyan csodálatos, hogy teljesen beleszerelmesedtem, halk, olyan tiszták a ruhák, mint még soha és az 1200 centrivel, majdnem szárazak. És nem gyűrödtek ! Sajnos a korát nem tudom, de szerintem 10 év környéki biztos van. Egy mieles szaki mondta, hogy ő kis mielének hivja, az utána következő viszont már miele lesz, mert nem lehet összehasonlitani semmivel. Most vettünk egy szintén öreg kondenzációs miele száritót, csodálatos, és igaz c energiaosztályos, de 40 perc alatt teljesen szárazra, gyűrödés nélkül megszáritja a ruhát. Mig az összes többi 1-2 óra alatt. Javaslom inkább legyen egy öreg, megkimélt miele, mint egy vadi új drága sz...
2014. febr. 20. 15:57
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is! Végül mi is németből behozott gépet vettünk, AEG-et (Top electronik 1201), 32 ezer volt, ahol vettünk, ott szerelővel átnézetik, kicserélik ha vmi olyan, azt mondták, hogy alig volt használva, szinte új állapotú. Konkrétan én is beleszerelmesedtem, sok féle program van rajta, és sokkal jobban most mint az indesit, ennek ellenére kevesebb vizet fogyaszt meg áramot is, és kevesebb ideig is ha úgy állítom be.

A 100 ezres whirlpool-al pedig 2 rokonom is megszívta.

2014. márc. 4. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!