20 éves Miele mosógép 35 ezerért?
Szerettem volna egy használt Miele-t, találtam is a közelben. A tulaj áradozott róla, azt írta "kb. 10 éves". Németo.ból hozta be, szóval oké, nem tudhatja pontosan mennyi éves. De utána néztem német oldalakon és 20 éves lehet, ha nem öregebb.
Így már nem tudom mi legyen, azt írta hogy semmi baja, sosem kellett javítani (mondjuk ezt honnan tudhatná), és tapasztalata szerint akár 100 évig is működne.
Szerintetek? :S
ilyen (Miele Top Electronic W719):
ez egy kép, a hirdetést nem mertem bemásolni :D
Köszönöm a tanácsot. Őszintén szólva rossz előérzetem van. Ha 10 éves lenne azt mondom rendben, de tudtommal ezeket 20 évre tervezik, aztán pont most jönnének elő a hibák az nem lenne jó.
Nem ragaszkodom, csak kicsit beleszerelmesedtem mikor mindehol csak az ódákat olvastam róla :)
Vmennyivel olcsóbban találtam Fagor, Samsung és Bosch márkájút. Ezek 5-6-7 évesek.
"és tapasztalata szerint akár 100 évig is működne"
igen...igen idős lehet ez az eladó, vagy 200 éves...
vajon, miért akarja eladni az ilyen ifjonckorú gépét?
nem venném meg
Ha szerelővel átnézethetem előtte, akkor esetleg.
Láttatlanban max 15-öt adnék érte, de még akkor is inkább aludnék rá egyet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!