Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miele, Bosch vagy Samsung...

Miele, Bosch vagy Samsung mosógép?

Figyelt kérdés

Mosógépre van szükségünk, de használtat szeretnénk venni. 3 kiszemeltem volt, de ezekről kiderült, hogy nem olyan fiatalok. Viszont a márkákról (elsősorban Miele és Bosch) jókat hallottam.

Melyiket választanátok?

10 éves Miele W719 (35 ezerért)

6 éves Bosch WDF 1660 (31 ezerért)

7 éves Samsung R843 (24 ezerért)

utóbbiról találtam leírást is:

[link]

A Miele főzőprogramon 80 litert fogyaszt, de van benne súlyautomatika, egy sima programnál kevesebbet fogyasztana vajon? 80 litert sokallom.

A Bosch mellett annyi szól, hogy nem tűnik bonyolultnak kép alapján, talán nincs benne annyi elektronika ami elromolhat.

Szerintetek melyiket válasszam?

Köszönöm előre is a segítőkész válaszokat!

2013. nov. 19. 18:19
 1/5 anonim válasza:
Én a Bosch-ot tartom a legnépszerűbb gépnek,ráadásul a TV-be hallottam hogy ha ilyent veszel,akkor 10.000 Ft visszajár és kapsz egy Finish mosóport.
2013. nov. 19. 18:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez az akció csak akkor van, ha új Bosch gépet veszel. Egyébként a Finish mosgatószert csinál nem mosóport.
2013. nov. 19. 18:54
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Természetesen csakis Miele-t.Az a legtartósabb és nem fog 2 év után tönkremenni.Nekem is az van az enyám 17 éves és full digitális.Többet tud mint a mai gépek jórésze.A vízfogyasztása miatt ne aggódj.Ha újabb gépet veszel akkor azt az összeget nem vízre hanem mosógépre költenéd.De nem nagyon számít mert kb 10-20L az eltérés.Természetesen az hogy a maiak 45L ből kimosnak ez csak az energiatakarékos programon igaz.A többin 60-70L el mosnak ugyanúgy.
2013. nov. 20. 18:01
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
Miele! Örök élet!
2013. nov. 20. 19:23
 5/5 A kérdező kommentje:
:)
2013. nov. 21. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!