Van valakinek itt ilyen mosógépe? Samsung WF60F4E0N0W/LE keskeny elöltöltős mosógép
Leírná nekem a véleményét róla jót és rosszat is,most beleszerettem ebbe előtte egy Candy-t néztem ki nem tudom melyik lehet a jobb.
Candy: [link]
Samsung: [link]
Szia!
Nekem ilyen van: Samsung WF1600NHW/YLE
Nem ismerem az általad említett gépeket, de írnék néhány tanácsot, tanácsot.
Gondold át, hogy valóban szükséges-e a 7 kg kapacitás (Candynél). Azért tudd, hogy nem mindegyik program fut 6vagy 7 kilóval, hanem csak a "főprogramok".
Samsung mellett szól, hogy 2 év gyári garanciát adnak (és ha regisztrálod az oldalukon, akkor kapsz még 2 hónap garit).
Mielőtt bármelyik mellett is elköteleznéd magad, nézz utána, hogy a szervízhálózat mennyire van kiépülve, legyen a közelben, pl. ne kelljen órákat utazni, ha pl. a mosószeradaglót eltörted és vennél egy újat hozzá. Sajnos fürödtem már be anno egy mosogatógéppel olyan szinten, hogy majdnem az ország másik feléről jött a szervizes.
Mérd le a gépnek a leendő helyét. Én kinéztem egy hűtőt, meg is vettem és a másnapi szállításnál derült ki, hogy sehogy nem fér be a konyhába, szét kellett verni az ajtókeretet. :D
Ami engem illett én meg vagyok elégedve a gépemmel. Nem hangos, szépen mos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!