Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Van valakinek itt ilyen...

Van valakinek itt ilyen mosógépe? Samsung WF60F4E0N0W/LE keskeny elöltöltős mosógép

Figyelt kérdés

Leírná nekem a véleményét róla jót és rosszat is,most beleszerettem ebbe előtte egy Candy-t néztem ki nem tudom melyik lehet a jobb.

Candy: [link]

Samsung: [link]

2013. okt. 1. 09:55
 1/7 anonim válasza:

Szia!

Nekem ilyen van: Samsung WF1600NHW/YLE

Nem ismerem az általad említett gépeket, de írnék néhány tanácsot, tanácsot.

Gondold át, hogy valóban szükséges-e a 7 kg kapacitás (Candynél). Azért tudd, hogy nem mindegyik program fut 6vagy 7 kilóval, hanem csak a "főprogramok".

Samsung mellett szól, hogy 2 év gyári garanciát adnak (és ha regisztrálod az oldalukon, akkor kapsz még 2 hónap garit).

Mielőtt bármelyik mellett is elköteleznéd magad, nézz utána, hogy a szervízhálózat mennyire van kiépülve, legyen a közelben, pl. ne kelljen órákat utazni, ha pl. a mosószeradaglót eltörted és vennél egy újat hozzá. Sajnos fürödtem már be anno egy mosogatógéppel olyan szinten, hogy majdnem az ország másik feléről jött a szervizes.

Mérd le a gépnek a leendő helyét. Én kinéztem egy hűtőt, meg is vettem és a másnapi szállításnál derült ki, hogy sehogy nem fér be a konyhába, szét kellett verni az ajtókeretet. :D

Ami engem illett én meg vagyok elégedve a gépemmel. Nem hangos, szépen mos.

2013. okt. 1. 15:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat,és elnézésedet kérem,hogy egy héttel későmkbb tudtam csak írni ,de végig 12 óráztam. 7 ezer Ft-ból megcsináltuk a régi mosógépünket,így nem kell újat venni,pedig mindenhol 40 ezret mondtak rá tegnap neki ült a páropm és sikerült megjavítania 7 ezer Ft-ból!!! Nem semmik ezek a mosógép szerelők,mennyi pénzt elkérnek 1-2 órás munkáért999999.Egyébként mi ággyal jártunk úgy,hogy nem fért be a szobába,nálunk is ajtó bontás volt :D!
2013. okt. 7. 20:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Bocsi a 9-esekért,a cicám is írni akart Neked!
2013. okt. 7. 20:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Na látod akkor vegyed a fáradságot és tanuld meg ,majd nem kell fizetni érte,ha meg lusta vagy megtanulni akkor fizess!
2013. okt. 11. 15:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát nem valami nagy szám volt neki megcsinálni :)
2013. okt. 12. 16:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért én leírnám a véleményemet az említett Samsung kisöccséről, aminek a típusszáma tök ugyanaz, mint ez a habbal mosó - nem tudom mi ez a számháború. A miénk is ugyanúgy néz ki, csak nem mos habbal és 1000-es a centrije. Sokkal halkabb és komfortosabb, mint az előző 15 éves Whirlpool (na jó, ez méltatlan összehasonlítás volt), de tényleg csendes, ha jól van beállítva és utána önmagát is bekalibrálja! A centri kicsit "sípol", de nem zavaróan. Ezen kívül csak pozitívumokat tudok róla mondani, tehát ha ilyen családba tartozó Samut akarsz venni majd egyszer, szerintem nem jársz rosszul.
2013. nov. 18. 00:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,most még írja remélem egy ideig a lassan 10 éves whirpoolunk,de én teljesen beleszerettem ebbe a típusba,szép is azért jókat is olvastam róla...
2013. nov. 22. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!