Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Létezik 33cm-nél kevésbé mély...

Anonimalkoholista kérdése:

Létezik 33cm-nél kevésbé mély automata mosógép?

Figyelt kérdés

Én egyszer láttam egy újsághirdetésben 25cm mély mosógépet hirdettek, persze azóta hiába keresem sehol sem találok ilyen mosógépet.

Létezik egyáltalán 33cm-nél kevésbé mély mosógép, vagy csak elírás volt?

Ha létezik, akkor melyik az?

Köszi a válaszokat!

2012. jan. 11. 12:20
 1/6 A kérdező kommentje:
Ha valaki tus keskenyebbet, akkor kérem írja meg, nem feltétlenül kell, hogy 25cm mély legyen, minden centi számít mínuszban! Szóval akár 32cm mély is jobb, ha tud valaki!
2012. jan. 11. 12:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Üdv.

Tudtommal nem létezik, és ezt a 33 cm-t is fenntartásokkal kell kezelni.

Legalábbis azon gépeknél amelyekkel találkoztam (Candy, Indesit, LG (őt már nem gyártják),Hyundai, Haier) mindegyiknél kiderült valami turpisság. Más gyártóknál eleve 40 vagy 45 cm a legkissebb mélység.

2012. jan. 11. 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:

-előző vagyok

A ZANUSSI ZWO 3101-esét kifelejtettem a felsorolásból, bár vele még nem találkoztam személyesen. Őt is 33cm-mélységűnek hirdetik.

2012. jan. 11. 15:12
 4/6 norberto79 ***** válasza:
fiikai akadálya van, hova méretezzenek már kisebb dobot és hajtást, ezek nem játékok gyerekszobába. Esetleg átlósan beállítva sem fér el?
2012. jan. 12. 20:16
 5/6 norberto79 ***** válasza:
bomann mini dishwasher?
2012. jan. 12. 20:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Az mosogató gép, nem pedig mosógép...
2012. jan. 14. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!