Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Vennél újra kenyérsütö gépet?...

Vennél újra kenyérsütö gépet? Ha igen, milyet?

Figyelt kérdés

Akiknek már van vagy volt kenyérsütö gépje, azoktól szeretném megkérdezni, hogy ha meglenne a lehetöségük, vennének újra ilyet vagy idöközben kiábrándultak belöle?


Kérem, hogy röviden indokolják meg, hogy miért igen vagy miért nem, illetve akik újra vennének, milyen tipusút. Mire kell figyelni a vásárláskor, mi kell, hogy benne legyen és mi az mai teljesen felesleges?


A válaszokat elöre is köszönöm.



#kenyérsütögép
2013. nov. 2. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi használtuk sokáig. Olcsó, Alaska márkájút.

Egy éve tönkrement. (Lapát melletti tömítés)

Úgy döntöttünk nem veszünk, nem javíttatjuk.

Kézzel sem tart sokkal tovább meggyúrni. És a sütőben nagyobb mennyiség is megsül egyszerre. (Nálunk elfogy)

No meg én a kiflit szeretem, azt a gép nem tud készíteni.


Összegezve: Jó kis gép. Szerettük, de nélküle valójában mégjobb.


A tisztánlátás kedvéért. Az elmúlt 3 évben csak vendégségben ettem bolti kenyeret. Tehát nálunk a mindennapi betevő, sült a gépben illetve sül a sütőben.

2013. nov. 2. 22:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Én vennék újra, Hauser gépet. A mostani is nagyon bevált. Amiért vennék újra: Reggel ott vár a friss kenyér, nincs is jobb az illatára kimenni a konyhába, és semmi munka nincs vele.


Hogy mire kell figyelni, pontosan nem tudom. Nekem tetszik, hogy kétlapátos (bm801), igazából elég programja van, nem hiányzik semmi, könnyen takarítható. Már jó ideje megvan, azóta itthon csak házikenyér van.


Szoktunk sütőben is sütni, de hétköznap nincs rá idő, a gépbe meg csak beszórja az ember, és kész is.

2013. nov. 3. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Van is, de már a nagyobbat venném, abból nem futna ki az 1 kiló anyag, míg a kicsiből ki tud. Persze csak dagasztásra használjuk, de arra rohadt jó. Sütni nem lehet ezekben az elektromos xarokban. Szerintem mind gyanabban a kínai gyárban készül. Ki kell venni és rendes sütőben kell megsütni. Olyan lesz mint a "gyári".
2013. nov. 4. 12:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, ha valakinek még van kedve, írjon
2013. nov. 4. 20:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Otthon volt kettő is. Minden másnap sütöttünk vele magos, korpás, teljes kiőrlésű, stb kenyeret. Most Németországban élek, itt baromi drágák a lisztek, sajnos visszakényszerültünk a bolti kenyérre.
2013. nov. 19. 16:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!