Mennyire tartjátok be az új mosógépeknél, hogy melyik programban hány kiló ruhát szabad betenni?
Figyelt kérdés
Új gépünk van és a 40 fokos pamutnál ami két órán keresztül mos, csak ott lehet 5 kg ruhát betenni.Nem értem, legkevésbé szeretnék ezzel mosni,viszont a többi proginál csak 2,5 kg körül szabad betenni!Remélem érthető a kérdés, eléggé összezavart a gép.Előre is köszi a válaszokat!2009. nov. 4. 15:13
1/5 anonim válasza:
Ha több tuhát teszel bele, mint amit ajánlanak, akkor (mivel a legtöbb ruha nem tiszta pamut, hanem müszál is van benne) nagyon összegyürödik, megtörik benne a szál és nem biztos, hogy ki lehet mégegyszer valani.
2/5 anonim válasza:
Az utolso szó vasalni akart lenni.
3/5 anonim válasza:
őszintén? fogalmam sincs, hogy hány kiló a ruha, amit beleteszek, nincs mérlegem... én csak azt szoktam nézni, hogy befér-e a dobba, és hogy marad-e mellette kis extra üres hely a víznek :))
4/5 anonim válasza:
Jól beleválasztottatok azzal a géppel. Nekem 10 éves van és hat kilóig mindegy mennyit teszek bele melyik programon, erre van a súlyautomatika.
5/5 bucibabuci válasza:
Az enyém nem indul el, ha több ruhát teszek bele. Volt olyan hogy pl. a 6 hós fiam 2 bodyját kivettem és már el is indult :) ennyire érzékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!