Mit jelent a Whirlpool mosógépeknél a 6. érzék?
Nem viccelődni akartam; ne haragudj!
Valóban van valami funkciója a 6. érzéknek:
sokkal több érzékelőt építenek ezekbe a gépekbe, mint a "hagyományos"-akba, ez nem csak a Whirpool mosógépekre igaz hanem a többi háztartási gépükre is. Ezek már nagyon "intelligens" gépek.
További tudnivalókat itt találsz:
Minden 6. érzékes gépről leírják, hogy mi az adott gép 6. érzéke.
Helló! Tegnap voltam Media Markt-ben, és lett egy "sejtésem", hogy mi az a 6. érzék. A 6th sense jelöléssel ellátott Whirlpool mosógépek, és a jelöletlenek között a látható különbség az, hogy előbbieken van (hátralévő) időkijelzés, utóbbiakon pedig nincs.
Szóval szerintem nem az van, hogy milyen szellemeket lát a gép (mint a filmben), vagy hogy mennyi mosószert, vagy vizet használ. Egyszerűen van rajta egy kijelző, és látod, hogy mennyi ideig fog még mosni előreláthatóan.
Figyeljétek meg ti is, (hogy amelyiken van 6. érzék, azon van óra, amelyiken nincs azon nincs óra,) és szóljatok, ha nem így lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!