Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mit jelent a Whirlpool mosógép...

Mit jelent a Whirlpool mosógépeknél a 6. érzék?

Figyelt kérdés
2008. dec. 13. 16:02
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Reklámot.
2008. dec. 13. 17:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Valami funkciója biztos van...
2008. dec. 14. 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem viccelődni akartam; ne haragudj!

Valóban van valami funkciója a 6. érzéknek:

sokkal több érzékelőt építenek ezekbe a gépekbe, mint a "hagyományos"-akba, ez nem csak a Whirpool mosógépekre igaz hanem a többi háztartási gépükre is. Ezek már nagyon "intelligens" gépek.

További tudnivalókat itt találsz:

[link]

Minden 6. érzékes gépről leírják, hogy mi az adott gép 6. érzéke.

2008. dec. 15. 19:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2008. dec. 16. 06:51
 5/6 anonim válasza:
Tegnap vettem mosógépet. 6. érzéke van. Használat alapján kb annyi lehet sztem, hogy visít, mikor kész a mosás, visít, ha elmegy "aludni", és mutatja a hátralevő mosási időt. Gondolom én... :)
2010. aug. 10. 09:45
 6/6 anonim válasza:

Helló! Tegnap voltam Media Markt-ben, és lett egy "sejtésem", hogy mi az a 6. érzék. A 6th sense jelöléssel ellátott Whirlpool mosógépek, és a jelöletlenek között a látható különbség az, hogy előbbieken van (hátralévő) időkijelzés, utóbbiakon pedig nincs.

Szóval szerintem nem az van, hogy milyen szellemeket lát a gép (mint a filmben), vagy hogy mennyi mosószert, vagy vizet használ. Egyszerűen van rajta egy kijelző, és látod, hogy mennyi ideig fog még mosni előreláthatóan.

Figyeljétek meg ti is, (hogy amelyiken van 6. érzék, azon van óra, amelyiken nincs azon nincs óra,) és szóljatok, ha nem így lenne.

2013. jan. 7. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!